grunden klar


Nu är grunden helt klar! Galet dålig bild från mobilen men den ligger där nu iaf. Det är murade väggar mot berget samt kortsidan då det ligger insprängt i berget. Därefter är det motfyllt. Väggarna ni ser är våning 1, därefter kommer plan 2 att byggas på. På baksidan mot berget kommer man att kunna gå ut, och ett trädäck skall byggas. Väggen som är uppbyggd på kortsidan (mot lilla 'örnnästet' som ni skymtar bakom), är oxå motfylld men där ska vi bygga en trappa som går upp mot trädäcket på baksidan. Framför grunden och den kortsidan som ni ser ovan (som saknar väggar), kommer en altan svepa runt huset. 28 plintar är redan gjutna. En rörig beskrivning men ni kanske hängde med en aning. Igår körde vi bort en massa byggskräp till miljöstationen men ännu ett lass kvartstår..

Kommentarer

Anonym sa…
Det måste kännas helt UNDERBART
Hos mig kan man tävla om ett underbart pris
lily-g sa…
you must be so excited your home has started, looking forward to lots of posts.....
Annas tankar sa…
Har just hittat din blogg och kommer att följa den med stor förtjusning efter som du hittar så otroligt fina bilder och vi håller på att bygga till vårt hus och jag samlar på ideer och inspiration för att göra det i New england stil.
Kul att du var på Vita hem, det är goda vänner till oss som äger den fina butiken. Lycka till.
dreamhouse sa…
att ha det gott: ja det är sjukt skön känsla, men allt känns dock väldigt långt bort!

lily-g: thanks for stopping by and I wish you good luck with your store!!!
xx

annas tankar: vad härligt att du hittat hit och lämnar er rad! kul att du inspireras och kul att ni går i byggnadstankar! hälsa att det har en superfin butik!! ses igen och tack snälla!!

Populära inlägg