sten sten och mera sten


foto: elle decor
ljuvligt kök som är inspirerat från året 1947 (fläkten är grym), krämigt fräscht.. Det går framåt på tomten, kommer att lägga upp nya skräckinjagande bilder snart.. det är sjukt mycket sten.. det har sprängt 260 kubik vilket ovandlats till över 600 kubik småsten blandat med stora block (kan inte förklara nog hur mycket). vi har nu kommit överens med vår närmaste granne om att fylla ut ena sidan så att det gynnar oss båda. har även beställt 25 lass med jord som kommer nästa vecka. det som stressar mig mest är nu just all sten och planeringen runt tomten, det finns inte på kartan att vi själva kan bära runt detta i ett senare skede (har svårt att se det framför mig). huset ligger så pass högt upp så utan sk byggväg kan vi inte finplanera tomten. sen är det stora frågan just nu - hur ska vi komma upp till vårt hus.. vägen blir brantare än vad vi trodde..hmm men det är ett senare problem..det är inte lätt det här..

Kommentarer

Anonym sa…
Ojoj, det är spännande att läsa om ert projekt! Ser fram emot att se bilder.

Najs kök a la -47!!
/Terese
Vilket härligt kök! Jag längtar efter att göra om vårt kök, mer än nånsin när jag ser såna här bilder... Hoppas det ordnar sig för er med all sten!
Brunkullan sa…
Spännande!
Varför inte använda sig av sprängmassorna och liksom flata ut vägen upp litegrann? Men det kanske skulle kosta massor?

Susanne
LISEN sa…
Oj, oj...så mycket jobb! Lycka till!!!
dreamhouse sa…
terese: ja du säger bara phuuuu..haha tack och kram till dig!

vårt nya hem: ja visst vill man fixa, skulle kunna ha hur många kök som helst..) tackis gulle du

brunkullan: jodå det gör vi redan men det är lite komplicerat med vinklingen ändå.. tyvärr. men det löser sig. man blir bara lite förstummad när man ser allt.. men tack söta susanne

lisen: tack snälla du!!

Populära inlägg