veckan som gått


idag ons har de murat klart väggarna och även stödväggarna

tidigare vid lunchtid

i måndags kväll vattnade vi grunden..

i lördags var formen för bottenplattan färdig, klar att gjutas..
här kommer en liten uppdatering om vad som händer ute på bygget. nu börjar det ta fart på riktigt! man kan nu gå in i bastun, lilla toan.. (som har riktiga murade väggar, får en uns känsla hur det kan bli). känns lite overkligt. lilla lekstugan har vi sparat (belägen ovan tomten) och är numera vårt lilla örnnäste. all jord är på plats, blev bra tillslut men finplaneringen är långt ifrån klart såklart. har slutit fred med gräv/mark och serverade kaffe och winerbröd. imorgon är en ny dag. natti.

Kommentarer

Så roligt att se hur det sakta växer fram!
Neimen, dette går jo så det suser! Så gøy :)
Anonym sa…
Vilken kontrast, lekstugan och huset! Storleken har ju en viss betydelse vad folk än säger :-)

Tänkt att du kan gå runt i ditt hus!
Taklyftet sa…
Det måste vara underbart att det äntligen börjar bli något som ni kan "ta" och det går ju undan.
Lycka till!
Maria sa…
Hittade hit via nån annan blogg, och kommer definitivt tillbaka. Det är ju så roligt att se hur det växer fram! Vi bygger också just nu, och vet ju hur frustrerande och superskoj allt kan vara... :-)
Signes Vind sa…
Helt otroligt så mycket som hänt på några dagar. Man fattar faktiskt att det skall bli ett hus. O det lilla örnnästet är ju underbart - förstår att du ibland flyr dit från "griniga gubbar". Man kan inte nog påpeka hur viktigt det är med fika - det kan få den suraste att mjukna!
Oj, vad fort det går! Det är så himla kul att få följa med er på den här "resan". Kramen!
dreamhouse sa…
alla: ja det verkligen växer fram sakta men säkert.. tusen tack för att ni kikar in och lämnar några rara ord! allt känns sååå mycket lättare då!! masssssa kram!!
Det är verkligen kul att följa erat bygge! Har många vänner som "byggt" eget, mycket likt det ni verkar bygga bla annat utanför Vaxholm och resans väg under bygget är inte lätt. Stort lycka till med allt, följer och läser :)
Magdalena :)

Populära inlägg