unidraintycker dessa golvbrunnar från unidrain är grymt snygga. till skillnad från de vanliga runda golvbrunnarna ger detta möjlighet till större golvplattor i badrummet/dusch då man kan fallspackla. finns även en liten hörnvariant. vi kommer att ha unidrain på övervåningen (marmorplattor), dessvärre missades det på nedervåningen då de måste gjutas in i grunden (när de byggs, alt bila upp golvet och lägga ner). så glöm inte det, alla nybyggare, om ni vill ha denna! säg till och planera in i god tid.

Kommentarer

J sa…
Jag gillar dessa också. Är bara lite rädd om det kommer att "stå" vatten mot det om man har den invid en vägg. Men jag gillar dom också..
Milly sa…
Ursnygga! Maken sa senast igår, att skulle han bygga nytt skulle det absolut bli såna.
Ha en skön vecka! kram/milly
Anonym sa…
Du är "Tagen". :) Spana in min blogg så får du se.
Verkligen snygga! Gillar bilden från förra inlägget - vilken solned- eller uppgång! Stämningsfullt... Kramis!
Igår visade jag mannen bilderna på Tolix-stolarna som du hade lagt ut, mannen blev lika förtjust som jag! Resultatet av det är att vi nu försöker sälja våra sjuanstolar i valnöt (som passade bra i vårt gamla hus men känns helt fel nu...) och så tänker vi köpa Tolix-stolar istället. Därför tänkte jag höra med dig, kommer du ihåg i vilken/vilka butiker i Danmark som du såg stolarna?!? Eftersom vi bor så pass nära kunde vi ju faktiskt åka över! Kraam!
Anonym sa…
De där är verkligen hur läckra som helst! Diskreta och smarta på samma gång!
Ursäkta att jag missat din kommentar ang flädern! Den är superlätt att sköta! Växer så det knakar! =)
dreamhouse sa…
jesso: man fallspacklar så rinner det ner, det är därför man måste gjuta ner dem i grunden för att det inte skall bli en kant där, de är godkända enligt regelverken så de borde funkar..

milly:va kul! ja man gillar! desamma rara. kram

sara: tack snälla för att du nämnt bl amig!!

vårt nya hem: ja det var helt magiskt! kramrkam

vårt nya hem: va kul!! ja det är mycket snyggare..haha.. ja det fanns lite överallt men bl a i hellerup Sortsøe Interieur (tror jag det hette)
Strandvejen 108, Hellerup samt Stol & Stage
Strandvejen 92, Hellerup. även i Gilleleje (glömt butikensnamn, ska kolla) och såg på det gamle baghus hemsida att de oxå hade..lycka till!!

hemmarikets charlotte: håller med! det bästa att man inte behöver ha små plattor på golvet..

smultronstället: tack snälla! då ska jag plantera till våren!! kram
Robban sa…
De där brunnarna är inte så dumma faktiskt, vi har en själva i stora badrummet. Det står aldrig vatten emot eftersom man har fall mot brunnen och vattnet omedelbart rinner ner. Det finns dock en nackdel med dem. Den sil som levereras med sätts snabbt igen, själva funderar vi på att försöka hitta en lösning för det.

www.husihelvete.se
dreamhouse sa…
maria och robban: tack snälla för er input! ska tänka på det, hör gärna av er om ni kommer på nåt bra där.x
Lella sa…
Jättefina, tack för tipset!
dreamhouse sa…
lella: ja det verkar superbra! kram!

Populära inlägg