dilemma


Till nedervåningen har vi beställt en klassisk mysig howardsoffa, till den vill vi ha två lite nättare fåtöljer, som bryter av.. För ett halvår sedan fann vi två stycken som det var ett relativt bra pris på, och varit inlagda i vår lilla 'möbelbudget'. Nu i helgen bestämde vi oss för att åka ut och kika på dem igen, det kändes helt helt fel!! fasen.. Ni vet när man haft något i huvudet och sen när man ser det igen så är det totalt galet. Hmm.. nu är det bara att leta vidare, det lutar åt denna ovan från norska Slettvoll.. , men grejen är att de är 3000:- dyrare (per fåtölj). Vår budet spricker mer och mer för varje dag som går. Måste vinna på triss eller nåt..

Kommentarer

Mrs M sa…
Ja, de där har vi också kikat på. Så grymt snygga! Men med två barn och en svart katt blev det budget från Ikea, sad but true! Men om jag vinner på triss så ska jag köpa de där och två såna där "halvsoffor".
KRAM
purple area sa…
De är jättesnygga!
Anonym sa…
Je découvre ton blog et j'ai vu plein de jolies choses, je reviendrai souvent faire un petit tour par ici...à bientôt
Lella sa…
Mycket snygga om än lite dyra. Och visst är det lätt att spräcka sin budget när det kommer till inredning ;o) Gillar Slettvolls möbler och skulle gärna plocka hem några till mig.
dreamhouse sa…
alla: ja ni varför är att snyggt såå dyrt!! kostar det så smakar det som de brukar säga I guess.. snyft..

Kramkram
Bygatan sa…
Håller med att dessa är snygga, men jag har själv köpt liknande från Fogia. De kostade 5000:-, jätteskön att sitta ioch lätta placera.
dreamhouse sa…
lena: tuuuusen tack! var precis in och kolla in deras hemsida och de ser superfina ut!! ska genast åka och kolla. trots allt så är det många bäckar små och 6000 kr extra är just nu mycket pengar! tack o tack! det är just det här som jag älskar med bloggen och alla rara ni som ger tips!
Anonym sa…
Kul att jag kunde hjälpa till:-)
Du är en av mina favoritbloggar. Jag kikar oftast in varje dag, har ingen egen blogg.
Lycka till. Kram Lena
Anonym sa…
Om jag får tipsa
Har du sett fotöljen Stockholm på Ikea???
Anonym sa…
Hei
Jeg er ny leser av din blogg, liker den godt. Kunne ikke unngå å kommentere den stolen ... Ja, den er dyr, men du verden så god å sitte i. Jeg har dem hjemme i stua og har ikke angret et sekund på at vi invisterte i dem. Vi kjøpt dem i et annet stoff (har små barn og katt :o)) Fant ut at jeg jo kunne kjøpe/sy løst trekk til den senere i en lys farge.
Hilsener fra Therese
dreamhouse sa…
att ha det gott: nej, men tack, den skall jag kolla in! öppen för alla förslag! tusen tack!!

therese: va kul att du hittat hit! ja det är ju fantastiska! som du säger är det säkerligen oxå en bra investering.. jag ska provsitta och jämföra lite till! supertack för din hälsning!!!

Populära inlägg