ljus palett



bild från williams sonoma home
Inspiration - Korall och ljusblått, ger verkligen en somrig och fräsch känsla. Kan behövas, ligger som en vitt tjockt lock här. Längtar efter ljuset. Hoppas ni får en skön start på veckan. xx

Kommentarer

Soffan var vekligen fin. Gillar ljusblått!
Jeanette sa…
Åh så underbart, vilka vackra kuddar. Jag tror vi alla längtar efter ljusare tider nu... Jag skrev själv precis om att jag ville flytta till ett vackert hotell som jag hittat på Bali, det går att läsa om det på min blogg Extravaganza. Drömma får man ju :)
Herlige farger....nå vil vi ha vår og sommer;o)
me and alice sa…
Åh vilka vackra pasteller...
kram Susanne
Ja, enig med deg..jeg vil ha vår og sommer! Jeg ligger her på sofaen med forkjølese og synes bildene dine er kjempefine. Nydelig lyseblå sofa!

Klem,Line
Marita sa…
Vilken härlig soffa! Kuddarna var inte så tokiga de heller! Man blir ju riktigt vårglad när man ser dem!! Å det kan behövas.... förstår inte hur all snö ska hinna undan före midsommar!!!
kram, Marita
erica sa…
åh man längtar efter ljusa färger på våren!! Haha, ändå satte jag upp mörkgrå gardiner i helgenm, fast dte blev toksnyggt, bilder kommer ikväll=)

Kram
Verkligen fina kuddar!!! Men så ljust som vi har nu tackvare snön får vi vara glada för ;o)
Men ja, jag längtar också efter vårsolen!
Läckert, mycket läckert!
Japp, snö finns det gott om just nu...det börjar kännas lite ovant, men jag fasar för slasket som kommer när allt det här ska smälta!
Agneta
What a beautiful sofa? Where is it from?
Anci sa…
Jag gillar de somriga bilderna !

Kram
Anci
Ankan sa…
Wow, du har en härlig blogg! Jag gillar din stil. Och vilket fint hus ni har :). Hälsningar från Finland
Toppen bilder med mycket inspiration för vår och sommar. Jag har precis fått upp intresset för kuddar. Vet inte varför jag missat det men allt kommer i sin rätta tid. Nu när huset äntligen har kommit i ordning så börjar ju piffandet och kuddar är ju självklart med i det facket, skratt.
Kram, Nina
Malvini FF sa…
Love the pillow!

greetings
veronique

Populära inlägg