winter wonderland


bild från coastal living
Gaah det är galet vackert ute. Klarblå himmel, snön gnistrar i solen, det knastrar härligt när man går. Men det är -24c här. Det går ju inte att inte, tala om vädret när vi påverkas så pass mycket av det. Kylan, mängden av snö - tak som rasar in, tåg som ställs in osv. Men annars är det ju egentligen helt underbart, vilken vinter vi har. Älskar årstider och självklart ska det vara snö på vintern, och då klagar vi.. Fast kanske för att det är för mycket av det goda. Och vi vet att allt snart ska bort, men det är trots allt februari och då är det vinter. Snö till sportlov och påsklov, och så blir det ju så mycket ljusare ute. Så passa på att njut, kanske blir några snöfattiga år framöver. Våren kommer ju.. Men visst, längta får vi.. Det här sovrummet skulle jag gärna vakna upp i, vilken utsikt. Och återigen, härligt med tapeter. Ha en skön dag alla fina. xx

Kommentarer

Anonym sa…
That's absolutely lovely, I love the atmosphere!
Sofia sa…
Jo, det var lyckat det där. Det enkla är ofta så fint.
Det var jätte bra skrivet.Och så sant. Jag blir lätt lite trött på alla gnällspikar som oavsett om det är vinter eller sommar så ska de absolut ha någonting annat. Jag är vintertjej och väljer att slå döva örat till. Det är ju sååå vackert och kylan får en ju riktigt att känna att man lever ibland. Det är klart att ligga i solstolen med en drink i handen tilltalar de flesta....men det blir lätt oaktiverat. Och precis som du säger...det kan dröja år innan vi kanske får ha det så här igen :(((( Men jag håller tummarna.
Så vacker och ljus bild.
Kram, Nina
Ohhh, så fräscht! Synd det inte var mitt sovrum....men jag klagar inte.
Håller m dig, det ÄR ju faktiskt vinter, men vi har fått mycket av den varan i år.....
Lev väl,
Agneta!
Hi Camilla,
I have been a long time reader, but I think this might be my first comment.... I have followed you thru the building of you beautiful house, the birth of your child, and everything in between :)!

I have just recently started my own blog, and you are part of the inspiration that got me started!
Below is a link to my very first post, and a mention of you!

Thank you for always posting interesting material, I enjoy your hard work!

Hope you have time to "stop by" some day,

Natasha
Northern Light
http://so-much-more-than-nl.blogspot.com/2010/01/happy-new-year.html

Populära inlägg