söndag 21 februari 2010

snöslunga någon?

På riktigt så överväger min man just nu en snöslunga. Hur mycket kan det snöa egentligen, helt galet..?! Det har fullkomligt vräkt ner hela helgen och gången upp till huset blir bara djupare och djupare. Kanske man ska gå ihop med några grannar och inhandla en..? Har ni några erfarenheter om snöslungor? vilken är bäst osv.. Jag gillar iof att skotta, ser det som motion, men någon motta får det ändå vara. Har haft en mysig helg och känner mig ok igen. Tror det var brist på sömn som gjort att jag känt mig slut. Prinsessan sover hela nätterna men vill ha rätt mkt mat till och från. Har hälsat på lilla mini kusinen idag, hon var såå liten så liten. Och vår lilla tjej var än mindre när hon kom, vilket man redan glömt. Tänk vad kul de kommer ha tillsammans med endast 3,5 månader mellan dem. Hoppas ni haft en skön helg och inte snöat inne. xx

8 kommentarer:

Aratorps Lena sa...

Köp en slunga! Oslagbar hjälp, speciellt i dessa tider... Vi har en Toro. Kanonbra! Kram

Anonym sa...

Det är definitivt en investering! Vet inga märken, men man får nog vad man betalar för så att säga. Plus att du och din man sparar era ryggar.
Kram

Marita sa...

Vi har också börjat fundera i de banorna, en snöslunga...skulle sitta fint denna vinter!! Men köper man en kan man ge sig den på att det blir 10 vintrar på raken utan snö!!! Så snopen man blir då!! Men å andra sidan är jag ju rädd om maken som kämpar och sliter med snöhögarna, nu kan ju inte jag hjälpa till och det känns verkligen inte bra...
kram, Marita

SollenkrokaBy sa...

Hej!
Här kommer en blog award från mig!
http://sollenkrokaby.blogspot.com/2010/02/jag-har-fatt-en-award.html

Anonym sa...

Näää, strunta i snöslunga ni som bor så långt söderöver! Se snöskottandet som en investering i form av friskvård istället. Gör nåt roligare av pengarna istället! Jag bor själv uppe vid polcirkeln och skottar 600 m3 gård själv. Visst är det gnetigt ibland men jag behöver i och för sig inte lägga några pengar på dyra gymkort... Ha det bra i snöyran!
Hälsningar från ett -33 gradigt Norrbotten

erica sa...

åh, jag vill ha sommar, är så less på snön=(
Hoppas du får en toppenvecka!
Kram Erica

Fillis sa...

Det var nog en artikel i Metro idag om lillkusinen - kändes iaf rätt träffsäkert från din tidigare berättlese om förlossnignen i mjukisbyxorna ;) Skönt att allt gick bra.

Therese sa...

Mitt tips är att fortsätta skotta för hand. En snöslunga fungerar bäst på torr snö, är det blötsnö så går det lite sådär.