lördag 27 februari 2010

Tine K Home + Elle decoration

Nu är jag tillbaka.. Har haft fullt upp de senaste dagarna. Måste bara visa Tines, Tine K Home, vackra hem som pryder omslaget på Elle Decoration denna månad. Klicka in här för att se fler underbara bilder. Hoppas ni har en härlig helg. Vi ska ha kära vänner på middag ikväll, har längtat efter dem. xx

7 kommentarer:

Marita sa...

Mmmm härliga bilder!! Visst är det trevlig med vänner på middag! Nästa helg ska vi njuta med våra vänner på en bit mat, ser verkligen fram emot det!
Ha en riktigt härlig kväll!
kram, Marita

sanne sa...

Var och köpte tidningen för ett par dagar sedan, kanonfint reportage, I love it. Tine har alla färger som jag gillar i sitt hem :)
Ha en trevlig kväll med vännerna.
Kram
Sanne/kungkarusell.se

Sjabbig men chic sa...

Ja, och de där lamporna över köksbordet vill jag ha!

Kram Lisa

Line fra huset på landet sa...

Likte rommet..det første bildet, lyset som vinduene ga og taklampene. Ellers er nok dette et litt for moderne kjøkken etter min smak. Men hvilket kjøkkenbord! DET var vakkert!

Klem, Line

red ticking sa...

simply lovely... and i always enjoy coming to your blog xx

Frida sa...

Måste bara säga att jag sprang på din blogg idag (haha, snarare råkade surfa in) och fastnade totalt. Har seriöst suttit här och läst ALLA dina inlägg. Har ingen aning om hur många timmar det blev framför datorn. Men nu har jag grymt ont i axlarna så jag har nog suttit här ett tag ;)
Ville mest säga tack för en inspirerande blogg! :)

Jean sa...

Har börjat kika i din blogg då och då. Inredning MMM!

Fniss.. min dotter heter Tine Estelle by the way....

Ha en fin helg!

MVH
Jean
www.skindeepbyjean.blogg.se