klipp & klistra


de vackraste pappren

söta små band att klippa och klistra in

rosa album såklart

bulliga bokstäver - fint med brunt & rosa

foto: camilla dreamhouse
Nu ska här pysslas! Har köpt ett fotoalbum till lilla prinsessan. Idag har man ju alla bilder digitalt på datorn, men det är ju såå mkt roligare för henne att ha ett album när hon växer upp. Hittade de finaste pappersarken, små band, bokstäver på åhléns - släpp loss kreativiteten..xx

Kommentarer

sanne sa…
Oh vad mysigt och pyssla lite. Det har jag inte gjort på flera år. Mina barn älskade att titta på sig själv som baby när de blev lite större (framförallt flickan). Och med tjejer kan man ju frossa lite mer i rosa och rosetter :)
Sanne/kungkarusell.se
anna k. sa…
Din tjej kommer att tacka dig när hon blir större och själv kan bläddra i boken och förvånas av att "var jag så där liten"? Min farmor tog som vana att, en gång om året rita av min fot och hand. Det är så häftigt att titta på de där gulnande bladen och bokstavligen se hur ens kropp har förändrats!

Ännu en gång, grattis till er gullunge!
Jag köpte precis samma album till min lilla tjej! Har inte framkallat bilderna än men jag har höga ambitioner! Till storebrorsan fyllde jag ett lika tjockt album me bilder från bara de tre första månaderna;-)

Gillar allt gulligt du köpt till! Bokstäverna är supersöta! Ska bli spännande att se resultatet! Eller i a f några sidor ur albumet! Kram
Ser underbart ut! Värsta scrapbooking kitet! Lycka till! Kram
Marita sa…
Åh vad härligt! Vilket underbart material du har fått tag på! Mina barn har ju växt upp med vanliga fotografier och digitalbilder... de har alltid älskat att sitta och titta i våra fotoalbum!
kram, Marita
Ylva sa…
Vilka underbara papper du hittat!

Klart hon kommer uppskatta sitt album sedan. Det är närstan så man blir sugen på att göra ett själv...
Jenny sa…
Oj, vad roligt att pyssla och det blir så fint! Kul att ha kvar sen också, minnen! Jag ska också pyssla framöver, det är så mysigt!
//Jenny
vilka härliga band, det kommer att bli superfint.
Barbro sa…
Hej
gillar din blogsida.
Du kan hitta mycket ideér, material på
http://www.pysselmyran.se/
/Barbro
Nettan sa…
Å måste rusa till Åhlens! Har oxå köpt ett rosa album till min lillskrutta men ine tagit tag i det än..nu fick jag lite inspiration, tack för det!!
Kram Nettan
Siris Hjem sa…
Hei!!

Har fulgt med bloggen din en stund, men det er første gangen jeg har lagt igjen en kommentar.

Jeg er så veldig enig med deg, at det er hyggelig med bildene i et album. Barna elsker å sitte å bla i dem, for det er ikke det samme på en pc.
Håper du får en fin dag

Mange hilsener fra Siri
Å vad roligt med lite pyssel. nu började det hoppa lite i mina pysselfingrar också.
Vilka härliga färger! Hoppas du tänker visa upp slutresultatet också :)

//Sally och jag
Hej!

Ja, album skall man nog göra så snart man kan. Det blir så mycket bättre när det är färskvara.

Och jag håller med, det måste vara absolut trevligare en dag att få ett album än en CD skiva......!

Hej från Aggie!
Vilket vackert material! Du får gärna lägga ut bilder på hur det blev! Jag har tänkt göra fina Scrappingar till mina tjejer från bebis tiden... de är fyra år nu!!! Jag får liksom inte ihop hur jag ska börja... :)

Populära inlägg