måndag 11 januari 2010

antoinette - vill ha

Den här taklampan, antoinette från watt & veke, skulle passa perfekt i vår prinsessas rum! gillar massor, lagom romantisk, gullig. Men vad gör man när man inte längre kan få tag i stora ljusglober..., hoppas de kommer på något miljövänligt alternativ snart, för de energispar glödlampor som finns på marknaden är inte direkt roliga när de kommer till sådana här skärmar. Hoppas ni har en bra start på veckan, här jobbas det lite och har gått en långpromenad i solen. Skönt att det inte är lika kallt idag. xx
bild från inreda.com

10 kommentarer:

Tulipa sa...

Den lampan är såå läcker...

Kollade på deras lampor igår och funderade på vart jag skulle kunna hänga den... funderar vidare...

Trevlig ny vecka!/
Mariette

jessie james sa...

den är verkligen super snygg!
skulle inte säga nej till den...!

Marita sa...

Det var väl en riktigt gullig lampa! Jag håller med dig, himla hopplöst med de miljövänliga lamporna... jag har tidigare haft såna där vridna glödlampor i mina kristallkronor...nu får jag inte tag på sådana så nu har jag fula lågenergi lampor i... inte vackert inte!!!
kram, Marita

Villa Tallbacken sa...

Superfin lampa! Har samma dilemma, vill ha de fina klotlamporna i glas från Nordal ovanför vårt matbord men vad sjutton skall man ha för lampa i som inte är apful? Typiskt!

Ha de!
Elin

Milla sa...

Som en maräng! Det finns en liknande här: http://www.jotex.se/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=42666&productId=258824&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=#

Kram Milla

Melanie sa...

I know English, a little Spanish, and some French - but I love your blog. The photos are so beautiful.

Made in heaven sa...

Kjempe søt!!! Skulle gjerne hatt den på prinsesserommet her også... Ha en fin uke.
Klem

Théa & Linnéa sa...

Jag hoppas att de jobbar på snyggare energilampor! Annars får vi starta ett upprop!
Ha en go´dag
/Karin

Anci sa...

Den är söt !

Kram
Anci

Anonym sa...

Hej! Angående lampor så finns det på alla större COOP butiker energisparlampa som heter EnergySmart och den ser ut exakt som en vanlig gammaldags glödlampa men innehållet är energisparlampa. Miljävänlig också eftersom glaskupan är gjort av glas och inte plast som på vanliga energilampor.Passar perfekt till såna armaturer. Tänds omedelbart också och har ett fint vitt ljus. Rekommenderas varmt och är enda liknande lampa på marknaden!