måndag 22 oktober 2007

viktiga detaljerSom ni vet är det sjukt mycket att tänka på med husbygge. Ingenting får lämnas åt slumpen.. och det är inte lätt.. När det gäller eluttag och kontakter så har vi valt svarta för att de ska passa in i den stil vi har. Dessa kommer från eljo - Renova serie. Förlagan är den klassiska Bakelit (fenolplats, härdad plast), som knappt tillverkas längre. Men de här är ett utmärkt alternativ. Our wall outlets from eljo - Renova. Classic Style.

6 kommentarer:

Weronica sa...

De där är riktigt fina! Jag håller fortfarande på med planlösningen samt detaljer såsom dörrar, lister, fönster och annat i den genren. Jag skall komma ihåg dessa när det är dags för elgrejerna :-)

Nina sa...

Strömbytare kan ju vara så urtråkiga, men dom du hittat är ju urläckra! tycker Nina

Dreamhouse sa...

weronica: ja du har att göra..haha. spännande period ni har framför er, men härligt kul! Tänk på lister och fönsterbrädor och framförallt placeringen av kontakter - kräv att ni själva vill välja placering. Lycka till massor!!

nina: ja eller hur, gillar massor!! kramkram

Weronica sa...

Får jag fråga hur era lister, fönsterbrädor och fönster ser ut? Jag har sett beslag här på bloggen. Tack för lycka till. Det kan behövas :-)

Anonym sa...

Hej, är ofta in och kikar hur det går för er med bygget. Vi bygger själva vårt dreamhouse, Änglagård i Betlehem (adressen är faktiskt Betlehem!)och då är det så kul att få inspiration! Bygger i lösvirke efter egna ideer och ritningar, tar sån tid men det blir precis som vi vill! Men känner igen mig i din frustration häromdagen att allt tar sån tid!! Jag vill ju inreda nu!!Vi har just köpt kamin, påminner om er och har valt likadana eluttag och strömbtytare! tycker dom är så fina. Det är verkligen massor att tänka på och tusen val som ska göras. men det är ju så kul, också! Allt gott till dig! från Marie

Livet i träsket sa...

lustigt, för i vårt hus ser strömbrytarna ut så och de är original på plats sedan anno dazumal. Jag vill gärna ha vita moderna...