söndag 28 oktober 2007

Vi har en grusad gång!

De senaste dagarna har vi befunnit oss på en annan planet känns det som (missade t o m helt att man skulle ställa om klockan inatt). Vi har haft en grävmaskin som hjälpt oss att finplanera hela tomten samt uppfart och parkering, så vi har slitit som så galningar. Men ni anar inte vad jag längtat efter det här! Vi har en gång upp till huset! och en plan blivande gräsmatta - alá badminton, krocket you name it! vi har även fått upp matjord och grusat gången. Vår grävare Micke är världens bästa!!! Nu har de börjat att spika taket på övervåningen och satt fönstersmygar. Nedervåningen väntar på elektrikerna (de är galet sega). På sista bilden ser ni ingången till skafferiet, sen kommer en bänk med öppna hyllor samt integrerad kyl och frys efter det. Hoppas ni haft en skön helg! Fler bilder kommer snart...

10 kommentarer:

Nina sa...

Så tjusigt det börjar se ut, med grusad gång och början till altan! Väntar på att se ännu fler bilder, det börjar bli riktigt spännande när man kan se så mycket av hur det kommer att bli! Jag är riktigt nyfiken på planlösningen, när får vi se den? Och ditt kommande jobb/uppdrag! Väntar med spänning gör Nina. P.S Ha en skön avslutning på helgen!

Annica Lindeberg sa...

Det ser jättefint ut gumman! Slitet lönar sig och snart får du flytta in i ditt fantastiska hus! Kram
Annica

MagdalenasHem sa...

Gaah!! jag bara "döör" va fint det blir! är så imponerad av att ni till skillnad mot många andra faktiskt ordnar med tomten samtidigt, va ni ska njuta sen!! Är väldans nyfiken på att se eran porch när den blir klar :)
kramar
Magdalena

Emmeline sa...

For et FANTASTISK hus dere bygger, det var virkelig NYYYDELIG! Lykke til videre...skjønner godt at bloggen din heter Dreamhouse!!

Anonym sa...

Åh, jeg bare elsker det huset deres!!!!!! Nydelig, så flinke dere er:))
Dreamhouse med rette;)

Hemmarikets Charlotte sa...

Huset har verkligen tagit form. Det kommer att bli helt fantastiskt. Hoppas nu bara att din katt blir frisk.

Magnificent sa...

Åh vad fint ert hus kommer att bli, helt i min stil! New England inspirerat. Ser fram emot att få följa bygget med massor av bilder! :O)
Vi byggde hus för 3 1/2 år sedan och känner igen allt slit, men också lyckan för huset och att det var så spännande att planera och se huset växa fram. Vi skall definitivt bygga ytterligare ett hus om några år - så roligt är det!

cicci sa...

Hejsan!
Vilket härligt hus ni bygger. Vi har hållt på med vårt bygge i snart två år och än är det mycket kvar. Ska bli ett hus i Fransk/sekelskiftsstil. Kämpa på för ävenom det är kul så är det så jobbigt ibland. Kika gärna på vår blogg där ni kan se vårt hus växa fram: utivarhage.blogspot.com
Kram cecilia

Home sweet home. sa...

Å for et lekkert hus:)
Heldigris!!!;)

Sandra Hila sa...

Otroligt vackert hus. Jag gillar din smak. Ser riktigt ljust och fräsht ut. Kommer bli vansinnigt mysigt när snön lägger sig.