tisdag 2 oktober 2007

Beställningar


bild: pottery barn
Nu är det som sagt dags för alla beställningar, alltifrån dörrar, till golv till kakel.. tja allt. Ser ni kaklet i spegeln (klicka för större) den vita tegelliknande.. har damsugit marknaden utan lycka. Hittade ett liknande (fast lite mindre) på kakelspecialisten, blir säkert bra men hur svårt kan det vara hmm. Här är för övrigt 'tvättställs-möbeln' (blir lite mindre) som vår fantastiske granne skall snickra (han med trappan). Det är från denna bild vi hämtat inspiration, med marmorgolv och målade väggar förrutom just i duschen. Just nu är elektrikern på plats ute vid huset! det går framåt.
We have been inspired from this picture. I have been looking all over (without no success), trying to find similar white tile, as you can see in the mirror.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Var oxå på jakt efter sånt kakel 10x20 till köket men fann bara 7,5 x15. Hur svårt kan det vara... sant... Slutade med att vi satte glasskiva.

Härlig badrumsmöbel ni kommer att få.. Oj det är så kul att få följa ert projekt. Ha de! kram

Anonym sa...

http://www.gysinge.nu/frames.aspx?sectionId=847
Fasad kakel - men vilken storlek?

Anonym sa...

Konradssons har två storlekar av det kaklet ett platta som är 15x7,5 cm och en som är större oxå men kommer inte ihåg måttet.
Konradssons säljs av Kakelpalatzet i Bromm//Y

Dreamhouse sa...

alla: tack snälla! ska genast kolla upp!! grymt!!

anette sa...

Jag ser fram emot att se bilder inifrån huset vartefter det blir färdigt, jag tror det kommer bli jättefint!

Evasleva sa...

Oj, ni kommer ju verkligen att få ett fantastiskt badrum! Lycka till med husbygget!