söndag 21 oktober 2007

Makalös Eldkorg


I helgen har vi gjort ett av våra allra bästa inköp! Den här eldkorgen fann vi på Nacka Byggnadsvård och den är guld värd. Som vi har eldat och eldat..den slukar plankor och bråte som ingenting annat (funkar även super till korvgrillning kan jag meddela). Tänk även vad vacker den kommer bli när snön anländer och den står välkomnande och brinner. Nu är det så fint och städat på tomten, vi har återigen slitit som djur. I veckan kommer en grävmaskin som skall finplanera tomten ordentligt, därav denna hets att flytta undan allt virke så att maskinen kommer fram. Längtar att få ordning! Our best buy! We have used this amazing "fire-basket" the whole weekend. Perfect for all the planks and ruffle (also works great to grill sausage). I can imagine how beautiful its gonna look when the snow comes..a warm welcome.

7 kommentarer:

Randi sa...

Håller med - jag har en likadan. Men jag har aldrig testat att elda plankor i den ... ännu i alla fall. Min står vid "stranden" till dammen där vi sitter om kvällarna och njuter av aftonsolen (om sommaren förstås)..
Det måste kännas härligt att ha kommit så långt att ni kan börja planera trädgården. LYCKA TILL!

MagdalenasHem sa...

Jaa! det är precis en sån vi vill ha!! jättefin, hade behövts i helgen när vi krattade löv och vilken mysfaktor precis som du sa :)
Kram på dig
Magdalena

Tingeltangel sa...

Vad spännande att se att det hänt så mycket hos er. Eldkorgen är ju helt underbar. Att elda på marken är ju inte så bra så denna är ju jättepraktisk - och vacker dessutom.

Gunhild, NO sa...

Enig. Kjempefin den "eldkorga"! Den må jeg vise til min mann. Synes det går så fort med det huset deres. Det blir bare helt fantastisk fint. Lurt med den hylla i dusjen og sluk inntil veggen er jo også stilig, men sikket også enklere å få golvet til å helle inn mot en vegg. Vi holder jo på med gjestehuset. Det er jo bare en liten hytte i forhold til ditt prosjekt, men der skal vi jo også ha dusj. Bra å se gjennomomtenkte ideer hos andre.

Nina sa...

Jättesnygg!!!! Har du något tips om vart man kan hitta en sådan när man har långt till Nacka Byggnadsvård? undrar Nina

Dreamhouse sa...

nina: hittade nu på blocket - kolla in Röshults Eldkorg. Verkar säljas via nätet.. Lycka till!

Tomtens Dotter sa...

Jättefin!
Har just skickat en länk hit som tips till syster, som varit ute efter några fina lyktor till trädgården. Men varför fega med värmeljus eller dyligt när man kan få en riktig eld :-)