onsdag 27 juni 2007

sur idag


foto: sandra lane
det är inte bara kul att bygga hus, så många personer att jaga på hela tiden, och än har vi inte börjat bygga! phuu. idag är jag grinig på vår husleverantör som just nu är så jäkla sega. sen gäller det att ha ögonen med sig. helt plötsligt har de ändrat standarden på 'leca' blocken och den matta som skall ligga på grunden (när man bygger), utan att informera oss. resulterar såklart till att det blir dyrare enligt offerten från början, vem tar den kostnaden hade de tänkt sig?! regnar galet mycket i stockholm idag, burr.

3 kommentarer:

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Meh..är inte sånt typiskt?! Borde inte leverantören stå för det? Gällande offert är väl det pris som de ska stå för? Eller har ni en löpande räkning och inte fast pris?
Annars är det väl bara om det behöver sprängas mer och det blir mer att göra innan grunden kommer på plats som det ska behöva bli dyrare för kunden???

Men jag har ju ingen erfarenhet av husbygge...

Hoppas ni får en bra dag trots regnet!!:-)

Susanne

dreamhouse sa...

Susanne: vi har fast pris med just det kontraktet med mark skall skrivas nu och helt plötsligt ändrar det i offerten vilket såklart är irriterande. sen märker man att det är lätt att 'höfta' ett pris så just offerter vid byggnation är inte alltid att lita på.. Byggnation är en hel vetenskap!

tack rara för support!
kram!

vildängel sa...

Ja det är nog en hel del att tänka på med ett nytt hus har jag förstått.... Vad trist med regnväder :( Här har vi både sol och regn med jämna mellanrum.