söndag 24 juni 2007

härlig hall


källa: new old houses
hemma igen i stan. har haft en galet härlig helg på landet! lugnt och skönt, precis vad vi behövde.. Hittade idag en nyöppnad inredningsbutik i en gammal lada som sålda bl a bockbord! som vi har letat.. det är en snickare som nytillverkar i 'ruff' stil med breda tjocka träplankor. vi kommer att beställa två stycken, ett som köksbord samt ett till altanen utomhus. planen är att man lätt kan flytta in det ena alt flytta ut, om man är många, så kan man lätt fixa långbord. phuu.. en sak till att pricka av listan. så glad. ovan bild en tjusig ljus hall med fina taklyktor..

13 kommentarer:

Granne med Selma sa...

Hittade dig via en kommentar hos Spets och snor... Vilken ljuvlig blogg! Återkommer gärna igen. Nu ska jag kolla runt lite mera hos dig.
Mvh Sussie

Sagalisa sa...

Jättefin hall!!Vi blev tvungna att köpa ett fult skoskåp för det var så rörigt,men tänk om vi kan ha det så här en dag!Fina bilder du har,vi ses/Anna

Nenne sa...

Följer er resa till drömhuset. Har själv gjort den. Nu till min fråga. Var fann du dina bock bord. Frågar för jag har letet o letat men inte funnit de jag söker.
Kanske har du hittat dem. Så namnet mottages gärna. / Ywonne

bagateller.se sa...

Din veranda kommer bli så fin, kan nästan se framför mig vilka ljuvliga bjudningar ni kommer ha där ute!!

Borden blev jag lite nyfiken på! Har du någon bild, hemsida eller nummer till snickaren som gör dem? Själv har jag funderat på om man kan göra själv, men det är kanske onödigt då! Kram Terese

vildängel sa...

VAd kul att du funnit de bord du suktat efter. Och vilken härligt inbjudande hall du visar upp. :)

Att ha det gott sa...

Underbara bilder som vanligt

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Visst är det härligt med listor att pricka av...!!

Min lista är fullproppad med "att göra saker". Speciellt i stugan.
Har inte börjat pricka av ännu dock...:-o

Susanne

dreamhouse sa...

granne med selma: va kul att du hittat hit! och härligt att du gillar! välkommen tillbaka!!

sagalisa: ja det är väl sådant som möter verkligheten! vi ska ha ett stort klädskåp samt en klädkammare under trappen. men som du säger kommer det nog bli rörigt ändå.. hur man än gör..;) kul att du hittat hit!

ywonne: va kul! hoppas det gick bra och enligt era förväntningar.. hittade borden på en ny inredningsbutik som ligger i en lada, Jolster, på väddö. har tyvärr inga bilder och finns ej på nätet. hör av mig så snart jag kan lägga ut bild. ska även kolla nummer till dig om ni vill!

terese: haha ja jag hoppas det verkligen! se ovan svar, de är nog mycket billigare att göra själv, dessa kostar ca 6500:- kramkram

vildängel: ja phuuu man blir ju såå glad!

att ha det gott: tack raris!!

susanne: ja visst är to do listor bra att ha! det finns inget skönare att kunna pricka av!!

Rosa Pimpinellifolia sa...

Otroligt fin bild! Och den väggfärgen liknar den på Escape, jag har målat en vägg i samma färg nu och färgen lyser upp hela rummet trots att den är ganska diskret, helt otroligt! :) Ha det bra, Kramar!

purple sa...

Jättefin hall, verkligen snyggt!

dreamhouse sa...

katarina: va härligt att du blev nöjd med färgen! spännande att se! massa kram

purply: javisst känns den fräsch och härlig!

Anonym sa...

Ang bock borden tar jag gärna emot nummer eller adress med glädj.Just nu är en ny altan med tillbehör på gång i mitt sommarhus på Gotland. Så ett stort bock bord som får bli grått av vindar o salt stänk vore perfekt. Själv funderar jag på att ev ha rottingstolar/fotöljer med olika kuddar o quiltade filtar till. Vi får se vad det blir. /Ywonne

Ywonne sa...

jag som skrev som anonym var Nenne blev nåt fel.....