fjärilsromantikförkylningen håller sig kvar i ett stadigt fast grepp, så tyvärr får jag tillbringa denna ljuva kväll o soliga morgondag nerbäddad i soffan. det är värdelöst. har även blivit övergiven av min käresta som är iväg på en svensexa, kommer hem först imorn. har trots galen fökylning jobbat dessa dagar så måste nu vila upp mig på riktigt.. det är extra jobbigt att snörvla när det är varmt.. Ljuv sommarromantik, här i blått och rosa... tapeter och tyger från harlequin arboreta.

Kommentarer

Ankan sa…
Vad kul att det gick så bra med försäljningen av lägenheten! Det ska bli spännande att följa ert projekt också. Visst är det kul att planera! Det är bra att det tar lite tid ibland för då får man tid att ev ändra sig några gånger... Det är ganska typiskt att man blir sjuk när det är så härligt ute, hoppas du kryar på dig till helgen i allafall :)
Härliga bilder!

Kram Martina
Cecilia sa…
Stackare som är förkyld i sommarvärmen! Tack för fina bilder, och så spännande att höra om försäljningen!

Krya på dig och hoppas att du ändå kan ha en trevlig nationaldag!
Uff, så kjedelig det hørtes ut, enda ikke bra! God bedring iallefall og kos deg med noen fine blader :) FLotte bilder!
dreamhouse sa…
elin: ja det är såå skönt! tack snälla, följer med spänning även er husrenovering. det är som du säger bra att det får ta lite tid, man får verkligen tid att fundera och känna in allt.. ja ligger här med fönstret öppet och hör fåglarna och ser solen iaf..;) tack snälla du! kramar

martina: kul att du kikar in! kramar!

cecilia: ja tänkt att det gick så bra! tack snälla, det är helt ok har plöjt några filmer! kramkram

aina: tack raris! härligt att du gillar. massa kram

Populära inlägg