onsdag 20 juni 2007

sommardröm
foto:robin stubbert
ljuvlig inspirerande sommarromantik. våran altan kommer att följa långsidan fram, samt ena kortsidan på huset. på framsidan kommer den likt andra bilden ovan, vara lite smalare (dock ej så smal som på bilden), över ena delen blir det även tak liksom en klassiks 'american porch'. på kortsidan blir den bredare med plats för långbord. Vi kommer att gjuta 'plintar' som terassen skall byggas på, inväntar pris på detta då vi från början hade tänkt ordna det på egen hand. hmm hoppas det inte blir för dyrt.

9 kommentarer:

Lella sa...

Så fina bilder! Drömmer också om en porch men vet inte om det kommer att fungera till vårt hus....Blir lite avis på er blivande veranda :o)

moderncountry sa...

Hehe, javisst tar han herlige bilder! Er helt forelsket i hans måte og fremstille miljøer på. Man drømmer seg jo helt bort, og det er ikke noe annerldes med dine bilder heller! Dreaming....

Anna sa...

Oj, oj så vackert. Nu smäller jag nästan av, en amerikansk veranda är ju min dröm. *bygger om vårt hus i tankarna nu* :0)Ska bli så spännande att följa ert husbygge framöver.

Ha en härlig Midsommar!

Sofia sa...

Tjusigt kommer det bli! Vad skall ni ha för material på altanen? Även vi skall bygga sådan i sommar och vi velar mellan tryckimpreg och obehandlat med järnvitriol på... Svårt!!

Milly sa...

Vilken säng, den kunde jag gärna ha på vår blivande terass, som vi förhoppningsvis hinner gjuta innan hösten. Låter underbart med en american porch!

Vilka fina fynd du gjorde hos isabella, gillar gummikorgen!

art[e]fact sa...

Underbart vackert! JAg vill också ha en sån amerikans veranda :):

Trevlig midsommar!!

eastcoastmom sa...

Vi har screen porch, en veranda med myggnät. När vi först flyttade hit tyckte vi det var fult och fånigt, men snabbt förstod vi hur bra det var! Så snart solen går ned anfaller myggen och då är det perfekt att flytta in middagen och drinkarna till vår screen porch.

Måste ta lite bilder och lägga upp på bloggen.

Hoppas er veranda blir fin.

Gypsy Purple sa...

Absolutely fabulous images...this is so inspirational.
I`ll sit there the whole weekend....

dreamhouse sa...

gypso purple: I agree.. I would love to do the same!!