onsdag 27 juni 2007

sommarfrukost


foto: homes and garden
ljuvlig frukostinspiration, lagom till helgen kanske.. Tycker det är grymt fin när man använder just 'vanliga' möbler även på altanen, som sk 'utemöbler'. de i plast må vara praktiska men ack så tråkiga.. Vi kommer att ha ett långt bockbord på altanen som får vindpinas, letar nu efter passande stolar..

13 kommentarer:

Tingeltangel sa...

Det är verkligen en vacker och inspirerande bild. Håller med dig om att det är fint med riktiga möbler ute. Det är dock en fördel med tak över altanen då. Mycket som måste bäras ut och in hela tiden annars.

vildängel sa...

Vilken underbar inspirationsbild - den ska jag lägga till i mitt lilla inspirationsalbum på datorn :D

Att ha det gott sa...

Där vill jag sitta lääääänge

Gypsy Purple sa...

Lovely...would like to sit there!!!!

Milly sa...

Vackert!!
Har oxå tänkt slipa och betsa vårt gamla matbord, sen skall det få stå ute på altanen, den som ännu inte blivit till ;)

Karna sa...

Kjempe fint bilde, og veldig koselig med laaange utefrukoster om helgene og i ferien. Går ikke med vanlige møbler hos meg, alt for værhardt....varer ikke lenge da....

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Frukost utomhus är jättemysigt!
Söker också nätta stolar till vårt stora utebord.
Gärna i rotting utan karm!!
Tips?

Susanne

Sofia sa...

Här hittar man alltid inspirerande bilder!!! Ska oxå försöka få ihop (läs: övertala maken att göra.. hihi) ett bockbord till altanen. Vill helst ha gamla fällstolar eller klappstolar eller vad det heter, till det.
Härligt badkar ni kommer ha!!

Rosa Pimpinellifolia sa...

Hej :)
vackert, vackert! Angående ditt inlägg nedan så finns det många med- och motgångar då man bygger hus, många saker måste kanske ändras i sista cekund eller så blir det inte riktigt som man tänkt sej. Och tyvärr konstaterade jag då vi byggde att karlarna (för det var bara män) inte riktigt var på samma våglängd som jag då det gällde "yt-inredningen" Som exempel så hade elektrikern satt alla lamp-brytare bara några centimeter från dörröppningarna eftersom han utan att fråga "antog" att vi skulle ha typ smala 70-tals lister kring dörrarna istället för de breda lister vi nu har, så det blev att göra extra dosor vid alla dörrar.

Jenny sa...

Vilken underbar bild, där vill man gärna sitta och äta frukost! Vill passa på att tacka för ditt tidigare tips om Isabella Smith - vilken toppenbra nätbutik! Jag beställde en massa fina grejer... Jag har precis startat en blogg, du är varmt välkommen att kika in!

Kram från Jenny

Guldkant På Livet sa...

Å vilken härlig bild, ja tack för frukost på den verandan!! Ja, håller med plastmöbler är inte så kul... vackert med vanliga möbler ute i den mån man kan... Fortsatt lycka till med alla byggjobbare!! Ha en bra helg! Mari.

Linda sa...

Vilken fin sida du har! Sitter och pillar med min länksida just nu, är det okej att länka till dig?

dreamhouse sa...

susanne: nä tyvärr, letar själv.. lovar att hojta till om jag hittar!

katarina: helt rätt, jag har oxå hört det så kommer att ha stenkoll och vara på plats och prata med elektriktern om just dosorna. helt galet, hur tänker det själva?!! vi kommer även anpassa efter där vi kommer att ha tv apparaterna osv.. tack o kram!

jenny: va kul! ja visst gick det enkelt att beställa! om två veckor åker vi till danmark och tänke även besöka butiken. ska absolut besöka dig! härligt att du hittat hit och välkommen till bloggvärlden!!

linda: vad spännande! aboslut! kul att du hittat hit! hör av dig med din sida!

alla: tack rarisar!! kraaam