tisdag 3 april 2007

våran underbara tomt


mellan äppelträden skymtar grinden som man kör upp. allra längst bort kommer även en uppfart vara, samt blivande garage.

tyvärr kommer de röda lilla huset att rivas. ovan röda huset på platån kommer huset att stå. golvnivån blir jämte platån. (jag vet svårt att få ett hum). vi spränger ner huset samt bakdelen.

i samband med tomtköpet igår fick vi tomtbilderna! kommer snart att lägga ut tomtkartan så man får ett hum om hur tomten ser ut. äppelträden är i nedre delen av tomten, man kör upp mellan dem (man skymtar grinden på den första bilden). vi kommer att bevara så mycket som möjligt av all växlighet iom att vi ska bygga bakom allt detta på höjden. så bakom alla träden här på den nedre bilden så kommer huset att byggas. oj vad detta börjar kännas verkligt!

7 kommentarer:

EVA sa...

Oj så vackert det verkar vara ! Grönt och fint och mycket växtlighet...
Förstår att ni slog till !

KRAM EVA

Maria och Robban sa...

Det är nästan så att man blir avundsjuk på er tomt. Grönt och uppväxt. Äppelträd så det står härliga till, säkert andra fruktträd och buskar också. Det är något helt annat än vår leråker. ;)

Robert och Maria
www.husihelvete.se

Anonym sa...

Vilken underbar tomt ni har, ser SÅ härligt ut! Tomten full med gamla äppelträd, bättre kan det knappast bli :)Håller med Maria & robban, här på vår tomt har vi oxå bara lera just nu, men kanske det blir en trädgård med tiden...
www.kolokrita.blogspot.com

bagateller.se sa...

Ojojoj, vilken vacker tomt! Men äppelträd och allt! Tänk när de blommar! Och så det vackra huset tillsammans med tomten! Det kommer bli ljuvligt!!! Ett drömhus helt enkelt!

Grattis!

Anonym sa...

Vilket toppenläge! Där skulle man bo bra även om man bodde i tält=)Lycka till med husbyggandet!

Vildängel sa...

Oj vilken fin och grön, frodig tomt - det kommer säkert att bli superfint när ni fått dit huset.

dreamhouse sa...

tack alla rara ni!! ja den e superfin, vi föll för den direkt! gamla äppelträd som är fullproppade med äpplen, var där i höstas o plockade ett antal kassar! den kommer tyvärr säkerligen påminna om den leråker ni byggare har/haft, men vi ska ha byggvägen in från sidan så ett äppelträd vid kanten kommer tyvärr ryka. men 8 kvar! vi har redan invigt den med fika och filt! åh vad man längtar!