torsdag 26 april 2007

choice of trappa/stairs


foto:willa nordic
ja ni, det är galet mycket som man ska välja och tusen saker att tänka på. inget får slarvas bort. samtidigt är man inte gjord av pengar och alla val är ju såå viktiga. när det kommer till trappan så är 'standard' trapporna som ingår allt annat än roliga. vi kommer att ha en mindre klädkammare under vår trapp . vi har nu valt bort standardtappan och kommer istället att platsbygga en med hjälp av en snickare. vitmålad ska den vara. lite som ovan bild (om ni tänker bort allt runt, så kanske ni kan 'see the picutre').
pampigt, hade iof målat allt vitt..

5 kommentarer:

Lotten sa...

Det kommer nog att bli jättefint!

Vi valde standardtrappa när vi köpte vårt hus - och det ångrar jag bittert idag! :( Den är såå ful så jag skäms! Men snart så skall den få ett par lager vitfärg så då blir den någorlunda!

Lily of the valley sa...

Ett bra val!
En trappa "gör" väldigt mycket för intrycket. Det är dumt att lura sig själv och snåla och ta en standard.
Kram
Lily

dreamhouse sa...

lotten: ja det är inte lätt men och andra sidan kostar ju allt extra..så man får ju även fast man inte vill prioritera.. men om du målar den vit blir det nog stor skillnad! ha en mysig helg!

lily of the valley: ja jag tror det blir bra, ska kolla med snickaren bara.. han kanske ruinerar oss..haha. kram

Stefan sa...

Hej på Er! Det är kanske lite sent jag kommer in i bilden. Men titta på http://treppen.saal-gruppe.de eller www.se-treppen.de
Det behöver inte kosta skortan...

dreamhouse sa...

stefan: tack snälla för tipset, ja försent tyvärr då vår granne skall nu göra trappan, han är finsnickare så vi kan få den som vi vill. men tusen tack och hoppas någon annan får nytta av ditt tips! tack för att du kikar in här!