måndag 2 april 2007

stolta tomtägare


idag har vi blivit med tomt! nu har vi fått tillträde till tomten, betalt och klart. vi är på papper ägare, så numera kommer sopphämtningsräkningen till oss.. hihi, lär ju inte vara den enda räkningen som lär komma framöver.. men känns så härligt. kommunen är seg, hoppas väldigt snart få skåla i champagne för att fira bygglovet! vi var även förbi marbodal o kollade in köket ännu en gång.. hoppas snart kunna boka in tid för planering! more to come..

8 kommentarer:

Anonym sa...

Åh - grattis och lycka till nu med "drömhuset" - tomten är ju sååå fin!!!

kram från mammsen

EVA sa...

JÄTTESTORT GRATTIS till de nya tomtägarna !

KRAM EVA

Spets och snor sa...

Grattis! Min bror ska också bygga hus i samma by som oss. Han är just nu och röjer på tomten inför husleveransen i midsommar. Har jag berättat att min sambo säljer nyfabricerade hus, fiskarhedenvillan. Vilka är era leverantörer?

Anonym sa...

Grattis!! Va kul, ett steg närmare målet! Ja, räkningarna dom kommer... men visst känns det härligt att få ett alldeles eget hem :)

www.kolokrita.blogspot.com

dreamhouse sa...

tack alla söta ni!
spets och snor: va kul! det blev efter mycket övervägande värsåsvillan som bygger, sen hänger ju allt invändigt på entrepenaden. vi har ritat hela huset själva, stilen, planlösning etc. så de var de som kunde hantera och bygga efter våra önskemål bäst, inom våra budgetramar. spännande att följa din brors bygge. du får gärna rapportera om tips om du kommer på något under byggets gång. kram!

ja oj vad man längtar!! kram

Lantlivs Anna sa...

Grattis till tomten, jag kan tänka mig att det känns stort! Och bättre sent än aldrig - tack för ditt grattande till 1-års firandet på min blogg!

Petra sa...

Grattis grattis! Tjohoo, då kan vi snart ha picknic på tomten..kram

dreamhouse sa...

mamma och petra: jaa snart ska vi skåla med champagne på tomten! och massa picknickar!!pusskram