tisdag 24 april 2007

handtag


åh finally fick jag tips om superfina fönster-/altanhandtag i gammalt snitt. dessa handtag är från en sprillans ny kollektion vid namn 'EPOK', från FIX AB. finns ännu inte ute i handeln men kommer att säljas på bl a ahlsell mfl om några månader. fönsterhandtagen kommer att ligga på runt 300:- st. vill ju såå gärna ha men fick just nu ett chockbesked om vad våra fönster till huset kommer att kosta.. galet. vi måste hem och räkna...

9 kommentarer:

eva sa...

Fönster ÄR inte billiga...usch vilken stor utgift de är !
Handtagen var ju hur snygga som helst !

KRAM EVA

Lisa sa...

Har du tittat på vad det skulle kosta med fönster från byggfabriken? dyra men såå fina, och beslagen och detaljerna är underbara. Annars kan ett lokalt sniceri ofta göra det billigare (men med nogranna ritningar). lycka till!

Karna sa...

Er synd at alt som ikke er standard skal være så dyrt....har opplevd det samme selv, og som oftest så faller en tilbake på det som "alle" har....selv om det ikke er det en ønsker.

Lykkte til med "jakten" håper dere finner gode og rimelige løsninger...

dreamhouse sa...

eva, lisa, karna: nää man blir ju riktigt sur..shit va dyrt! sen har vi gjort vårt första misstag att inte dubbelkollade om det var sidohängda fönster eller ej. vi har hela tiden utgått ifrån att det är det, vi inte ens tänkt tanken på något annat. så uppmanar till att byggare att dubbelkolla innan ni får offerten om fönstrena är lika viktiga för er som det är för oss. vill man ha 'antikbehandling' tillkommer ytterligare. och spröjs är sviin dyrt..
vi har kollat lite men tyvärr så får vi inte ta en annan leverantör för de kan inte hantera det på fabriken.. vi har kollat upp det.( tack ändå för tipset)
och som ni säger, trist att det ska se ut just som alla har. men man är ju inte gjord av pengar.. vi har inte bestämmt oss ännu. hur gjorde ni??

Lotten sa...

Vad galet mycket fint du visar på din blogg! Jag blir alldeles ha-galen ;-)

Handtagen var jättefina!

Lella sa...

Vilket bra tips, vi håller på och byter ut våra fönster! Ticketack

dreamhouse sa...

lotten: ja phuu vad man dammsuger marknaden just nu.. hoho. menkul!

lella: va bra! jag blev superglad när jag fick tips!

kramkram

Anonym sa...

Ville bara tacka för en intressant blog + att tipsa om att Smålandsfirman Sibes tillverkar massor av handtag för dörrar och fönster i "gammal" stil. :-)
www.sibes.se

Stefan

dreamhouse sa...

stefan: tack snälla du! tack för att du tittar in!! och supertack för tipset, ska kolla in!! hoppas vi ses här igen!