snart första ljuset..


ljus från nordal och nostalgifyn.dk
Tänk att nästa helg är det 1:advent! för oss, har av förklarliga skäl, november bara försvunnit..känns märkligt men skönt att vara bortkopplad från verkligheten. Ser fram emot att plocka fram adventsstjärnorna och ljusslingorna, lysa upp mörkret i fönstren. Utebelysningen runt altanräcket och kransar på ytterdörren. Och tända det första adventsljuset.. glögg och lussekatter, myys. Ska i veckan locka med mamma med barnvagnen längs skogsvägen och plocka lite kuddmossa. Vi myser på här hemma och våran lill-groda äter glupskt. Hon är bedårande och man kan inte se sig mätt på henne. Hoppas ni har en skön helg. xx

Kommentarer

Anonym sa…
Visst är det härligt när man plockar fram ljusslingor o mossa o allt julpynt, längtar!! Ska klä verandan o balkongen imorgon med granris!! Vad heter lilla prinsessan?
Ha det så bra!
Kram Anna
Anonym sa…
Visst är det mysigt med advent som lyser upp i mörkret! Jättemysigt att sitta inne och lukta på en liten bebis... Här kommer ett tips på min alldeles nystartade webbshop; www.mycabin.se
Annika L sa…
Det låter så mysigt! Ja, världen stannar verkligen upp när en ny liten familjemedlem anländer. En härlig känsla! Njut av varandra! Ser också fram till advent. Alla tider har sin charm.
Anci sa…
Hej !
Din bild inspirerar mig till julpyssel. Hoppas att du och din lilla familj mår bra och njuter av den här tiden.

Kram
Anci
Vilken härligt stämningsfull bild. Och så mysigt att få mysa med en alldeles egen lill-groda.

Gå gärna in på min blogg och tävla om söta, handgjorda tomtar!
Hejsan!

Så vacker bilden är, och så stämningsfull! Inspirerar mig att själv så småningom börja med lite julpyssel. Har redan inhandlat glögg och pepparkakor som dom som tur säljer på IKEA även här i Holland :-).

Ha det så bra!

Nona
Gypsy Purple sa…
I just LOVE this!!!

Populära inlägg