tisdag 3 november 2009

hemma-cozy


Har varit sängliggande största delen av min graviditet, så visst längtar jag efter att kunna använda 'normala' kläder, trots att jag inte känner mig så jättestor. Men längtar desto mer efter min kropps normala tillstånd, utan alla dess krämpor och smärtor som graviditeten fört med sig. Och längtar efter att kunna ta i och vara fysisk. Klickar runt och skulle gärna göra en beställning från favvo victoria secret (du kan beställa hem till sverige), de är oslagbara när de kommer till deras 'strutta-runt-hemma-kläder' som jag kallar det. Love it. Jag är så himla trött hela tiden nu, orkar ingenting och hela kroppen vill bara vila vila.. Mamma trodde att lillgrodan skulle titta ut inatt, men icke..any day. Vad sägs om nu..xx

15 kommentarer:

Kalkstenssommar sa...

Inget är som väntans tider.... Fast ibland blir man väldigt trött på att vänta. Lycka till!

Kram L

me and alice sa...

Hoppas lillgrodan kommer ut snart! det är tungt den sista tiden...
Jag älskar också Victoria Secret. Önskar att det fanns i Sverige. Vi shoppade loss där förra hösten på Sawgrass mills i Florida!!
Kram och var rädd om dig!

Lantliv på Holm sa...

Skickar de varmaste lyckönskningar till dej och de dina!

Tinnar och torn sa...

Håller tummarna för snar ankomst av lillgroda. Kramar Petronella

Anna T sa...

Min lilla bebis tittade ut för 12 dagar sedan, 3 veckor tidig! En supersöt kille och det känns underbart att få tillbaka sin kropp igen. Åtminstone ett par jeans passar redan!! Fogkänningarna, ryggont, krypningar i benen om kvällarna etc var som försvunnet i samma stund vår lille tittade ut! Så håll ut! Nu handlar det mesta om amning och jakt på sömntimmar! Inatt höll han igång oss men dessförinnan har han sovit gott. Det är verkligen ett mirakel när man får sitt nyfödda barn på magen! Du har ngt att se fram emot!
Ännu en gång, tack för alla fina blogginlägg! De inspirerar!
Mvh Anna T

ANETTESHUS.COM sa...

Ååå, så spennende!! Husker følelsen så inderlig godt;) Når er termin? Masse lykke til!!

Klem Anette:)

Camilla sa...

Jag tror att du kommer att få barn på söndag!

sinnlighet sa...

Du goa tjej, om Du visste hur många gånger jag har varit här inne så skulle Du dö av förvåning. Men Din blogg är 'min igångsättare' och jag tror jag har tipsat ett hundratal människor om den!! Du är en träffsäker bloggikon & Ditt lilla hjärtegryn simmar ut på fredag kväll tror jag...

Agneta

Maxipaxi sa...

Hej Camilla!
Tack för en mkt fin och inspirerande sida! Det är så roligt att få lite tips och ideér eftersom vi själva bygger!
Hoppas att din lilla bebis kommer ut snart så att du kan slippa din smärta. Själv fick jag en bebis för en vecka sedan och min foglossning är så gott som över redan. Det är underbart att kunna röra sig igen och slippa ligga still hela tiden!! Lycka till med förlossningen. Det är en Underbar upplevelse trots att det gör förbaskat ont!
Allt gott önskar jag dig!
Kram Emma

Fillis sa...

Jag älskar också VS myspys kläder brukar göra 1-2 beställningar per år och då sambeställer vi några stycken så vi kan dela på frakt o tull. Trots att du säkert har fina myskläder förstår jag att du längtar efter att bli "vanlig" igen men det är väl dags snart?

Sari sa...

Hejsan!
Det var ett tag sedan jag var inne på din blogg.... Är det så nära för lillen/lillan att komma ut i stora världen? Vad spännande!
Sköt om dig nu och se till att vila ordentligt!
Lycka till!!
Sari

Jeanette sa...

Vet hur jobbiga den sista tiden innan det sätter igång är.. har själv tre små kidz. Själv har jag försökt med alla metoder för att få igång det. Inget funkade! Passar även på att tacka för en underbar blogg:)Du ger massa fin inspiration.
Lycka till!!
/jeanette

Muffinsmidja sa...

Go´kväll!
Jag tror och hoppas att du har fått en liten prins idag. Eller kan grodor bli tjejjer,haha.
Eftersom det inte blivit något tecken från dej idag så är du nog upptagen med annat, barnafödande, typ.
Lyckönskningar från mej och må så gott.
Kramar Åsa.

Muffinsmidja sa...

Go´kväll!
Jag tror och hoppas att du har fått en liten prins idag. Eller kan grodor bli tjejjer,haha.
Eftersom det inte blivit något tecken från dej idag så är du nog upptagen med annat, barnafödande, typ.
Lyckönskningar från mej och må så gott.
Kramar Åsa.

DREAMHOUSE sa...

ni är fantastiska! nej, ingen liten bebis ännu.. still here..;) tusen tack för de finaste orden, ni är grymma. varmaste kramar camilla