dressing-room


bild från house to home
Härlig bild fylld av sköna färger. Gillar den ljusljus rosa byrån, påminner om en större som vi precis målat vit. Vi har en mindre variant av just walk-in-closet. Tyvärr har vi inte lyckats inreda den helt smart så allt har i princip bott på golvet, men i helgen fick min man ett ryck och vek allt! så nu fnular vi på lite alternativa lösningar för bättre förvaring. Hoppas ni har en skön dag. Det är vackert ute nu. xx

Kommentarer

underbar spegel på bilden!

kram /iris
Olga sa…
Hej kära du!

Det skulle vara roligt
att få ett besök av dig
på till min nya blogg
som jag introducerar idag;
Ljus, färger och friska dofter!

Vi ses!
/Olga
Sari sa…
Oj, vad spännande att packa BB-väskan! Du har inte så långt kvar nu.. Stort LYCKA TILL! Den lille/lilla kan ju egentligen vilja ut när som helst nu!
Ha det bra och sköt om dig! /Sari
Fillis sa…
Den dag jag får dressingroom, då ska jag inte begära någonting mer..........tror jag;) Fast om några år kanske barnen börjar flyga ut och då kan man ju göra om deras rum till.........hmmmm nu fick jag något att planera. Spännande också snart tittar din groda ut,inte kan man fatta att det är en RIKTIG levande bebis man har därinne.
Anonym sa…
can't read a a single word here(unless it's in English) but it doesn't matter because I can't stop looking at the pictures in your blog and that's all that matters:) Lovely! I'm a fan:)

(marynabutenko.com - this is me. Hello.)
dreamhouse sa…
tack snälla för era goa hälsningar!! kul med så många nya som hälsar på! kramar
Anonym sa…
Spegeln finns på http://www.grahamandgreen.co.uk för £385.
unique sa…
Den där byrån står högt upp på min önskelista =)

Populära inlägg