onsdag 14 oktober 2009

packa väskan..


strykning pågår..foto: dreamhouse
de e så små, så små.. kläderna till våran lillgroda. Har nu tvättat och fixat med de ljuvliga minikläderna (en försmak av de som komma skall). Vi har lyxshoppat av favvomärket petit bateau, så underbara grejer. Har som sagt även fått massvis av kläder från mina söta väninnor. Jag har börjat att packa bb väskan, iaf till bebisen, ska nog göra klart i helgen. Är nu i vecka 37.. har inte förstått det ännu.. tror jag..

16 kommentarer:

Skrållungar och skärgårdsliv sa...

Spännande!!!
Nu kan det ju komma när som helst!
Min lilla dotter kom precis på beräknad dag. Vi hade väskan packad och klar om ifall att....och vips så gick vattnet hemma på morgonen!

Håller tummarna på att er lillgroda kikar ut snart!

Kram Nadja

Skatan sa...

Ett stort och varmt lycka till!

Anna Mamma Skata

Anna T sa...

Hej!
En liten hälsning från en annan förväntansfull blivande mamma som också är i vecka 37!! Snart, snart!!! Vår vovve går in en sväng i blivande barnrummet varje kväll. Jag undrar vad han tänker?!
Vi ska också packa färdigt vår bb-väska i helgen. Det verkar vara en del man ska ha med sig! Valde ut de första bebiskläderna för 2 veckor sedan som förstås ska med till bb. Så små och så söta!
Jag vill bara tacka för dina fina blogginlägg! Inte minst de om bebisar och allt som hör till följer jag med spänning!
Ikväll ska vi provbädda nya barnvagnen (Brio Happy med terränggående hjul!!) med fårskinn från bebisens farmor! Funderar på åkpåse eller täcke därtill!

Ha en fin gravidvecka!
Mvh,
En förväntansfull blivande mamma om än lite trött i rygg och fogar..
-Anna T

Nettan sa...

Oj va mycket fint det fanns där! Tack för tipset! Å grattis till er och lycka till med allt!!
Kram Nettan

Fillis sa...

Åh vad spännande, jag vill också ha.

Stämningsfullt / En bit av oss sa...

Myspys :)
Kan inte fatta att det redan är tre månader sen vi fick vår lilla O och jag också packade bb-väskan....
Kram!

Fru Sirlig sa...

Oj jag kan förstå att du är förvantsfull...

Nu är det snart två år sedan vi fick vår lilla tjej. Gissa om det var mysigt med alla höstfärgerna utanför BB-fönstret och vår lilla nyfödda bebis på armen. Lycka till med allt!

Kram Heléne

Ludvigsdal sa...

Ohh va spännande! nu är det nära. kram Anette

Sassa sa...

Så fint du gör innan du får din lilla baby.
Lycka till och hoppas att du känner dig trygg där du skall föda ditt barn.Även om mina barn föddes så där 20-25 år sedan så vet jag att även om man känner sig trött innan så får man liksom extra kraft någonstans ifrån!!!
Det var jag som var ny kund från Linköping. Väntar på julegrejer och hoppas att vi hörs sedan om Tinekhome när du får krafterna tillbaka.
Lycka till och ha det riktigt gott önskar Sassa

House of Jammi - blogg och webshop sa...

Spännande när det är så nära!

Malin sa...

Men vad härligt! JAg har varit i din situation fyra gånger och det är en så speciell och underbar känsla. Nästan så man vill skaffa mer barn bara för att få vara där i lyckruset, MEN man ska jmu orka ta hand om de små liven också;)

Annika Larsson sa...

Vilken lycka att ni snart är där! Sänder er varma tankar. Hur blev det med barnvagn? Hittade ni något bra där ute i djungeln? Tittar själv på vagn åt blivande barnbarn och det är inte helt lätt att välja! Må så gott nu och njut!Annika

Lantliv sa...

Så himla spännande, minnen för livet! Lita på din kropp den fixar det här och plötsligt så har du din lilla gosing i famnen ;-)

Kramar & önskan om en härlig höstdag!

Carin sa...

Ohhh, så mysigt! Minns precis känslan, när man gick där och tvättade och strök och förberedde... Fast det har gått över 12 år sedan! Varma kramar och lycka till!

Anonym sa...

Jag blir så avis på dig eller er ska jag väl säga, som har ert framför er. Jag satt och tittade på kort på mina smågrabbar (1 och 3 år) igår kväll. Hur goa är dom inte.. det är bara det att idag är de 18 och 20 år. Dom tar bilen och åker på träning. TILLSAMMANS igen. Nu ser dom ut som när dom var små igen. Enda skillnaden är att de inte har likadana kläder på sig:) Nu är jag för gammal för smått, men gud vad härligt det skulle vara. Ta hand om er och lycka till med er lilla groda.
Kram Anna-lena

Ki sa...

Vad härligt! Jag är själv i v.35, gravid med mitt andra barn...

Jag vet vad vi har att se fram emot och det är underbart!

Stort Lycka Till!!!!