badrutiner


just nu mitt favvoställe (suddig bild)

varmt bad

min utsikt

mitt auktionsfyndade vackra slitna bord

i sällskap av diesel

och domino
Min favvostund varje dag är när jag tappar upp ett bad, tänder ljus och sjunker ner i det varma vattnet. Känner mig lätt och avslappnad. Perfekt meditation som gravid. Här kommer lite bilder från vårat badrum. Man får passa på när kameran är laddad och alla sladdar på plats. Hoppas ni har en skön dag. Här snöade det imorse! galet. xx

Kommentarer

Lisa sa…
WOW, YOU LUCKY GIRL!

HUGS FROM MAINE
Tina sa…
wow hvilket flott badekar du har!
Johanna sa…
Vad fint! Vilket drömbadkar.
Åh vilket underbart badrum!!! Jag förstår att du gillar det :) En urtjusig kisse också gör inte saken sämre ;) Gillar hur ni inrett och "möblerat" badrummet, spännande.

Mvh Veronica
Annika sa…
Vackert badrum! Här i Umeå har vi inte sett skymten av någon snö. Det skulle vara tidigt även hos oss norröver. Sötisar du har som sällskap!
carina sa…
åh vilket underbart badrum.
själv får man nöja sig med en dusch ( har för litet badrum för att få plats med badkar
mali-mo sa…
Kjempeflott bad dere har, hørtes deilig ut å synke ned der etter en lang dag. Flott med utsikt! Og nydelige katter!!!
Anci sa…
Hej !
Åh, vilket badrum ni har !! Det ser jättefint ut.

Kram
Anci
Två systrar sa…
ÅÅÅ jag vill också ha ett badkar...Är också gravid. Beräknad på julafton. När kommer din skrutt?Kika in hos oss och läs om min "juvliga" graviditet... not. Soffan får duga fint i 9 veckor till men ett sånt härligt bad som du har hade inte suttit fel. Kram och all lycka till dig M
sara sa…
Guud så fint!
Skulle gärna ha ditt hus, det är helt UNDERBART!
Fillis sa…
Ja ett varmt bad är verkligen det bästa när man är gravid och med ett sånt fint kar blir det ju inte mindre bekvämt direkt :)
Hejsan Camilla! Visst är det härligt nu när man kan krypa ned i badet varje dag. Mys på hög nivå. Det blev så fint i ert badrum. Jag tror inte jag sett en bild på det sen det blev helt klart?! Ta hand om dig och magen//Kram Petronella
Åh tänk den som hade ett såndant badrum, vilken lyx, vackert badkar, fin utsikt och gullig misse på golvet... Mari.
Camilla sa…
Hej Camilla!

Va kul med lite bilder hemifrån er igen! Har verkligen saknat dem. Var inne och tittade på dina gamla badrumsinlägg häromdagen - då vi nu står i startgroparna för nytt badrum. Tänkte faktiskt på det då, att jag inte sett hur det blev till slut. Och hur fint blev det - mmmm så ljuvligt!

Var rädd om dej och magen - mvh Camilla
Fia sa…
Jisses vad fint - så där rofyllt å hemtrevligt... förstår att du samlar energi och kraft där inne!
Norrby 6 sa…
Måste bara säga att du har fruktansvärt god smak! :)
Karolina sa…
Läser få bloggar men kommer nog stanna förbi här flera gånger! Själv har jag bott fyra månader nu i mitt radhus där det allra mesta är original från -76, mao behöver jag all hjälp jag kan få med inspiration!

Gillar ditt badrum väldigt mycket, påminner mig om ett repotage hemma hos Eva Longoria i Svensk Damtidning för ett tag sedan, just färgen på väggen. Det ser inte ut som ni kaklat där, är det våttapet eller har ni löst det på något annat sätt?

Keep up the good work!

Populära inlägg