fredag 2 oktober 2009

skön helg


bild från toast.
Inte var det meningen att skrämmas med föregående inlägg, sorry där. Nejnej, vår lilla groda mår som den ska.Vet det med all säkerhet då vi var på UL igår på sös, skulle kolla att den följer sin kurva då den va lite liten sist. Men nu är vi på banan igen, buffar och stökar runt så börjar bli väldans svårt att sova på nätterna. Träffade även en läkare och fick tabletter mot min rygg, illamåendet och mina sura uppstötningar, såå skönt. Just nu boar vi för fullt här hemma, min man målar lillgrodans byrå och fixar hyllor etc. Har börjat tvätta de små gosiga kläderna, de är så små så små.. Ska bli bättre med bilder hemifrån och vårt stök, men det har ju sina förklaringar som ni vet. Hoppas ni får en skön helg. Just nu är det ju en helt fantastisk höstdag. kram

8 kommentarer:

Helén sa...

Bästa Camilla,
var har ni köpt toalettstolen som ni har i ert stora badrum? Förlåt att jag tjatar, men måste beställa asap om den inte är för stor! Snälla =0)
Klappa magen och sköt om dig....och tack igen för en underbar blogg!!!
kram

DREAMHOUSE sa...

sorry helene, den köpte vi hos kakelspecialisten, den som ligger bredvid globen. Även nacka byggnadsvård har vet jag. Min dator har kraschat och får inte fatt i de gamla mejlen än så länge. Hoppas du hittar!! lycka till!! kramar

House of Jammi - blogg och webshop sa...

Så mysigt att fixa och boa in sig.

HOUSE OF PHILIA sa...

Oh, vad mysigt att förbereda för den lilla bebben! Där var jag för ca 8 månader sen... Nu har jag en go liten bebbe som börjat försöka krypa här hemma!

Lycka till med allt!!!

(Din blogg är alltid såå inspirerande!)

Beas barnslikheter sa...

Grattis till liten i magen..eller liten och liten..börjar förstå att h*n inte är så liten alls längre. Vad spännande!:-)

Veronica sa...

Hej hej!
Det känns skönt att läsa att bebis mår bra, och du med förståss! :o) Jag känner igen halsbrännan... USCH när magen trycker magsyran upp..

Mysiga Jamasbyxor på bilden oxå!!! man vill ju bara mysa dagar som idag!

me and alice sa...

Hej Camilla!
Javisst är det en toppendag i dag! Även här i vackra Dalarna...
Vad gulligt det låter när du berättar om er lilla groda! *fniss*
Underbar bild!
Kram Susanne

Mimmi sa...

Litet julklappstips! Kanske till killen heller mysigaste pyjamasbyxorna till sig själv!?
Säljer dessa helt nya flanellplaggen från Lexington pga att det blev lite fel storlek... Dambyxorna vill jag såå gärna ha själv egentligen men de var tyvärr lite för små!
Kom att tänka på Lexingtons höstmys känsla så fort jag såg denna bilden!
Här hittar du:
http://www.got2get.se/index.php?visa_annons=1147033B942A6AE0E
och här:
http://www.got2get.se/index.php?visa_annons=11430BAE5A0E673E8