torsdag 15 januari 2009

tvättstuga


tvättstuga med piff och lull-lull från domino mag.

våran tvättstuga - innan, väntar på efter..
Vi är nog experter på att börja på något och sen är vi alldeles för trötta för att slutföra, iaf den här årstiden. Man orkar inte när arbetsdagen är slut, då blir det soffläge istället. Just nu är det tvättstugan som väntar på att bli klar. Så här såg den ut innan vi tog tag i den. Nu är den tapetserad med en rosa och vitrandig klassisk tapet från sandberg, hyllan är uppe osv. Men det ska fortfarande byggas ett skåp i råspont som skall vitmålas, upp med krokar för strykbrädan och annat smått. Tanken är att göra tvättstugan till en 'romantisk oas' där det ska vara rätt mysigt att hänga. Men i helgen så ska vi göra ett nytt ryck. The saga continue.

19 kommentarer:

Angelica E sa...

Jättesöt tvättstuga. Har aldrig tänkt på att tvättstugan kan vara gullig. Jag hade aldrig vågat lägga ut en bild på vår tvättstuga,så den får ni aldrig se :)

Jag, AnnaKarin sa...

Jag bara älskar de vackra burkarna istället för trötta sunkiga tvättmedelskartonger...
Vår tvättstuga är enorm, vilket är jättebra med tanke på all tvätt. Men urtråkig att vara i... Klart att den borde vara mysig då mycket tid spenderas däri!
Tack för inspirationen, och glädjen att se att inte heller din har nått "oas-stadiet" riktigt ännu. =)
Ser nu nyfiket fram emot "efterbilden"!
Kram

Tyra sa...

Så fin tvättstuga!! Det må jo bli mycket mysigare att jobba i en slik tvättstuga jamför en tråkig, grå tvättstuga med bara veggar och inget annat...
Kram Cathrine, Norge

An Angel sa...

Om jag hade haft en sån fin tvättstuga hade jag nog tvättat oftare.. låter som eran tvättstuga kommer bli minst lika fin som den på översta bilden..

kram

Marias Stil sa...

Den översta bilden är nog så snygg men hur ser den ut en vanlig onsdag när man kör megatvättning, med kläder och tvättmedel överallt?? Jag tycker er har rejäl potential, den ser ju helt ok ut på bilden redan!

Tulipa sa...

Vem hade inte velat tvätta i en sådan tvättstuga?!
Och vem orkar greja på kvällarna efter jobbet nu när det är så mörkt...(jo, min man faktiskt...han har fått ett ryck..HEJA!)!
Kram Mariette

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Snygga telefoner du visar här nere! Gillar de gamla bakelittelefonerna, och att de gör nya i knappvariant är nog rätt i tiden:)

Din tvättstuga kommer bli to die for!
Min är en bajsbrun 70-tals mardröm från Hell...!!!

Susanne

Anonym sa...

Halloj,
blir alltid lika glad när jag hittar bilder från ert underbara hus. Du har en sån härlig stil, lite annorlunda men ack så vackert!! Härligt!

Vårt grovkök har oxå lämnat halvfärdigt, men i lördags tog vi tag i en del ommöblering och fix och nu väntar målarpenseln på att jag ska ta och måla väggar och tak. Blir väl morgondagens projekt... Fast jag kan instämma med att här går det oxå rätt trögt numera ;)

skön helg!

Charlotta sa...

Vinkar och säger HEJ! Har nyligen hittat din blogg... ägnade veckan efter nyår åt att leta upp nya härliga bloggar för inspiration under våren. Nu är jag prenumerant hos dig och gillar allt jag ser.

Dock var det nästan extra kul att se före-bilden på tvättstugan eftersom det visar att du nog är lite mänsklig du också.

kram och på återseende!

Lisa sa...

Låter som att det kommer att bli väldigt fint i eran tvättstuga! Vore jättekul och se, när ni är klara.. :) Vet själv hur det är med att jobba på kvällarna, vi har nybyggt hus med en hel del kvar i..

Bygatan sa...

Att inreda sin tvättstuga verkar bli mer och mer aktuellt. Skulle vilja ha en snyggare jag oxå. Du är en av mina inspiratörer, så nu har jag oxå startat en blogg. Skulle vara kul om du ville kika in. Jag tipsade dig om Fogiafåtöljerna som är lik Slettvolls så kaanske du kommer ihåg;-)
Kram Lena

j & c sa...

Hej Dreamhouse,

Är en flitig läsare till dig. Älskar din blogg med inredning mm. Vilket underbart hus ni har byggt. Är det ett trivselhus? Snälla kan du inte berätta det. Planalösning mm. Ha det gott!

Ankan sa...

Jag tycker att tvättstugan ser väldigt fin ut redan nu :) Roligt att ni vill ha en tvättstuga som är riktigt mysig.

Kram
Anci

Helen sa...

"allt är relativt"....tänk om man hade en egen tvättstuga över huvud taget, ful eller snygg :-) Vi bor i hyreslägenhet alltså......(men målet är ett hus).

Nettan sa...

Ni har i alla fall kommit en bit på väg! Våran är i en äcklig källare än sålänge! Läängtar tills det blir nästa projekt!!
Kram Nettan

Małgorzata sa...

I like your blog very much. Is very nice and beautiful :-)

Helene sa...

Helt i min smak.
Att sköta tvätt mm. är ju inte det roligaste, så man behöver piffa till stället så man vill vara där.
/Helene

Åsa sa...

Hej

Läser din blogg men lämnar sällan spår efter mig. Nu såg jag den underbara strybrädan och insåg att jag måste skriva till dig.
Den är PRECIs vad jag letar efter! Har du någon aning om var man kan finna en sådan eller något liknande?
Jag har en nybyggt tvättstuga som är så tråkig just nu. Den är väldigt liten och jag måste tänka ordentligt för att få plats till allt. En önskan är denna strykbräda som kan hängas på väggen!

Kram Åsa

Mona sa...

Jättefin och praktisk tvättstuga. Håller själv på att inreda en ny tvättstuga, så det är bra att få inspiration. Hyllan med den utdragbara tvättställningen, var har du hittat den? Verkar så praktisk och dessutom snygg.
Hittade din blogg idag när jag sökte på tvättstuga. Har lagt upp bloggen som favorit;))