torsdag 8 januari 2009

köksinspiration


i mitt nästa kök ska jag ha fönster vid diskbänken som ovan. Och supersnygg färg på diskhon..like.

öppna hyllor är väldans snyggt. gäller att ha ordning. liknande zinklåder finns hos ikea. snyggt. bilder från country living.
Trots att jag sitter här i ett nytt hus och nytt kök så kommer jag aldrig att sluta inspireras av vackra bilder. Och vem vet, vi kanske bygger ett nytt hus och allt detta ger mig så mycket inspiration. Det är ju därför jag en gång började att blogga. För att samla alla bilder på ett och samma ställe. Bilder som inspirerar. Och tror det är till stor del därför jag 'glömmer av' att ta bilder här hemifrån och lägga upp, vet att ni uppskattar det mest. Men det är ju inget jag blir inspirerad av. Så därför kommer jag aldrig sluta att lägga upp bilder som inspirerar mig, men självklart blanda upp med egna bilder, och förhoppningsvis blir ni oxå inspirerade. Den dagen jag själv tappar inspriationen så kommer förmodligen blogginläggen att förbli tomma. Jag undrar hur många gånger jag fick in ordet inspiration i detta inlägg..hihi. Men är inte det det viktigaste? Ha en mysig kväll alla läsare. Här ska vi äta soppa med svärföräldrarna. xx

20 kommentarer:

Kari sa...

Og jeg vil takke for all inspirasjon du gir til meg. :-)

Skatan sa...

Ja, jag instämmer. Inspirationen är en viktig del av bloggandet. Jag tycker också att skrivandet är en riktigt rolig del av det hela...att få komponera de där små inläggen och försöka matcha bilder till texten.

Nog surrat.

Smaklig måltid!

/Anna

Ankan sa...

Jag vill både tacka för den inspiration du ger och jag tycker också att jag använder ordet inspiration så många gånger ibland i ett inlägg. Men det är ju det som det handlar om ju !!

Kram Anci

Lösvirkesbyggarna sa...

Vilket fantastiskt ljusinsläpp! Och jag som bara kommer att ha ETT ynka fönster vi diskbänken. Men i nästa kök... : )
Kram Anna

hwita drömmar sa...

Ohh va ljust och fint! En fråga: hur får du bilderna klickbara??? rätt ny på att blogga..vore jättetacksam för svar..! Ha en bra kväll!/Maria

Nettan sa...

Har alltid varit min dröm med fönster över diskbänken..å jag säger som du..i nästa hus!;-)
Tack för inspirationen!
Kram Nettan

Solåkra sa...

Inspirationsbilderna är det viktigaste. Jag har alltid klippt ut bilder i tidningar och sparat i pärmar och när jag flyttar till nytt brukar jag göra inspirationsböcker med tyger, tapeter och bilder. När vi köpte solåkra blev det en blogg i stället. Din blogg är en inspiration. Du har ett gott öga för fina miljöer. fortsätt

Jag, AnnaKarin sa...

Åhhh jag bara älskar hon med sin brutala närvaro i allt det vita. Och sen stolarna .... Underbart inspirerande inspirationsinlägg! Kram o tack. =)

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Inspiration är viktig var den än kommer ifrån! Självklart ska du ha sådana bilder från leverantörer och andras hem på din egen blogg!

Glöm dock inte bort att ditt vackra hem inspirerar oss, så ett sånt inlägg välkomnas av oss emellanåt också:)

Kram och ha en trevlig kväll!
Susanne

Anettes hus sa...

Nyyydelig bilder!! Takk for all herlig inspirasjon:)

Klem Anette:)

Jenny sa...

Underbart kök... Inspirerande =)

Frida sa...

SÅ snyggt med vitt, älskar det! KOLLA in min blogg och vinn SMYCKEN! Kram /f

Viveka på Humlebacken sa...

Tack för tipset, får skicka maken att handla ingefära i morgon då.. fast han vet nog inte hur den ser ut. Undrar om den går ihop med whiskyn..:)
Jag kan också känna så ibland, hur nöjd jag än är med mitt hus, så var det ju en massa saker som inte kom med denna gång. Jag fick ju tex inte nån american porch.. det blir det nästa gång. Men jag har i alla fall fönster över diskbänken (inte så många som på bilden, men ändå:)

kram
V

Ett skönare liv sa...

så snyggt !

Eduardo Miguel sa...

- I adored everything, the works, the photos, the text and mainly I loved the modern super knob of rope it was the maximum of the maximum congratulations for everything, has excellent a 2009 and a great one I hug of Brazil.

Corky sa...

Takk for inspirasjonen!
Virkelig et drømmekjøkken! Helt i min smak.

=)

Stämningsfullt sa...

Hej!
Åh så snyggt!
Jag funderar på att riva ner några överskåp i köket nu när vi ska kakla om. Blir så mycket lugtigare och fräscht då! Dessutom ett billigare alternativ till förändring än att byta kök ;)
Kram!

Husångest sa...

Fina foton....
Se även våra foton på vårt nya kök...

Lauren sa...

this is my favorite kitchen!

Anonym sa...

Hej,

Ja, Camilla du är verkligen bäst på att hitta vackra inspirationsbilder. Jag har följt din blog i stort sett sedan den startades. Jag letar just nu efter innerdörrar med spröjs i New england stil. Har du sett några sådana någonstans på webben. Publicera dem gärna iså fall. /MVH Anki