tisdag 20 januari 2009

ljuvlig färgskala


bild lånad från country home
Gillar det är här. Väldigt smakfullt. Blir lugnt och harmoniskt när man använder en enhetlig färgskala. Så himla fint med råspånten på väggarna. Gillar tavlorna med de olika ramarna, och de superfina mattorna som ger värme åt de annars så ljusa rummet. Skulle gärna krypa upp i soffan där. Idag känns det ljusare, igår var det årets gråaste dag tror jag. Kram på er.

5 kommentarer:

Seelennahrung sa...

Beautiful!! Perfekt harmony!
Many kind regard from a big fan of your blog in Austria,
Sonja

ColonialEast sa...

Oh yes!
Precis så hade jag tänkt ha det i vår hall (med råsponten alltså). Nu har jag en bra bild att visa vår snickare. Eller om jag gör det själv, får se. Kram!

Wonderful sa...

Hej!
Jag har följt din underbara blogg sedan en tid tillbaka och har nu själv blivit inspirerad till att börja blogga så smått. Har precis kommit igång och tänkte höra med någon som vet hur allt fungerar. Vad krävs för att få lägga ut bilder som jag hittar på nätet i min blogg?
Behöver jag be om deras tillstånd?
Hur gör du?
Tack på förhand!
Mvh/
Wonderful

DREAMHOUSE sa...

wonderful: vad kul att jag inspirerat! tusen tack snälla du. Kul att du börjat att blogga.
Jag har fått fler förfrågningar och jag är verkligen ingen expert i ämnent. Ska allt gå helt korrekt till ska man nog kolla upp källan ordentligt och 'be om lov'. Men det viktigaste är att du anger källan vart den kommer ifrån, gärna länka. Jag hoppas att dem jag skriver om blir smickrade och ser det lite som en 'gratis' marknadsföring, för visst genererar vi bloggare trafik till dem vi skriver om. Jag får tex många mejl från företag som vill att jag ska länka alt skriva om dem både gratis samt mot betalning. Men gör det inte utan jag skriver endast om det jag själv gillar och väljer. När det gäller bilder för övrigt så är jag supernoga att ange källan. Ibland har jag hittat bilder som jag sparar ner och sen tyvärr glömmer av källan, men händer enstaka gånger. Om någon mot förmodan hör av sig och inte vill att jag ska publicera bilder eller 'låna' dem så tar jag givetvis bort dem. Men har ännu inte hänt under mina två år som bloggar. Men som sagt vill du vara säker så kolla upp och visst gäller upphovsrättslagen för bilder i vissa fall. Lycka till med din blogg!

Ankan sa...

Hej !

Jag håller verkligen med dig att färgerna tillsammans i ett rum blir ett underbart resultat !

Kram