fabulous rice





Ny fräsch inspiration från danska rice, hösten är i antågande (galet). Gillar ju rice, mysigt pastelliga bak- och förvaringsbunkar, och underbara bakdukar etc. Rice är som en fluffig mjukglass i alla dess mjuka softa färger. Igår kväll målades det för fullt här hemma, men nu strilar regnet ner så det blir en vilodag. Snart är det semester!! Ska bli helt underbart skönt.

Kommentarer

Fabrikken sa…
Jipppiii...jeg ble den første til å kommentere ;) Helt enig! Rice har maaange fine ting. Jeg likte godt den blå vasen bakerst på det midterste bildet, ser nesten ut som sukkertøy :) Mmm.
Jeg har forresten lagt deg til på blogg-listen min på min egen blogg, det er så mye god inspirasjon å hente her ;)

klem fra nr. 5
dreamhouse sa…
nr.5: det får du gärna! ja visst har de härliga saker! go kväll! xx
Hej där! Ja de har superfina saker! Blev lite knäckt häromdagen när jag läste om er målning. Vi kommer att måla vårt hus nästa sommar, det byggs nu i augusti, hade ingen aning om att man måste tvätta det först. Jösses, det blir en himla massa jobb ju! Hur har ni löst det med höjden, har ni ställning eller kör ni med skylift? Skulle vara kul att se några bilder från målningen, men bara om du vill ;o) Kanske inte så kul att lägga ut?! Kram iallafall och lycka till med resten av jobbet! Petronella
Hej!
Vilken härlig liknelse :) "Som en fluffig mjukglass". Kan bara hålla med!!
Ha en bra kväll.
Kram!
dreamhouse sa…
petronella: allt beror på hur länge det står men det bildas fort lager av smuts, pollen odyl tyvärr. visste heller inte det.. phuu. men det går rätt fort, man sprutar på och sen borstar och sen skjöljer. Vi har byggt ställning på ena sidan där det inte går att ha rullställning. På baksidan behövs endast stega och resterande blir rullställning (vi har inte skaffat den ännu men blir nog på måndag). Skylift är bra men vårt hus ligger för högt upp för att kunna få fram den. Men jag lovar det kommer bilder snart så du får se. Det är lite jobb kan jag lova..Men man får bara ställa in sig och be om hjälp. Lycka till!
Åh vad roligt det är att få se bilder från ditt hem nu! Jättefin hallbild!!
Kram Sofia
Handplockat sa…
Hej här är ljuvliga bilder som vanligt =)

har en liten utmaning om Patina hos mej har du redan gjort den ? vill du vara med ?

Funderar lite! tänkte ordna en Bloggträff på formex, ska du på Formex i aug? Kan det vara något?(har du hört om någon annan har planerat bloggträff på formex?)
Jag tänkte Lörd eller sönd 29-30aug tror du det vore nåt?

hörs
Anonym sa…
Jag tror jag är helt kär i RICE, kan inte få nog. Fick nyss hel lite keramik som jag köpt på Snirkla. 5 muggar. Nästa månad får dert bli skålarna. Och nästa månad stora tallrikar. :-)
Anonym sa…
Ja, jag gillar verkligen också Rice bakgrejer... Pastellfärger - det är liksom lite 80-tal och lite nu på samma gång. Och för en gammal syntpoppare som var ung på 80talet är det nostalgi, barndom och charm
Anonym sa…
Hämta din droppe för barnen,
Den väntar på att adopteras
och att hamna på allas bloggar.
mvh
Kristina

http://www.myter.blogg.se
Anonym sa…
Jättefin blogg tjejen! Mycket blått dock...jag gillar rosa :)

Välkommen in till min butik www.kuddrummet.se som säljer stilren och glamourös inredning i en skön mix. Jag har en liten utlottning bland nyregistrerade kunder för dig och dina inredningsvänner. Läs under nyhetsrutan på förstasidan. Har såklart en blogg också med gardintips bl.a. :) Kram, Lotta
ja har varit och kikat in i din blogg ett tag nu, och jag måste bara säga vilket fantastiskt hus!!
Och vilka fina bilder!!
ColonialEast sa…
Gillar också Rice! Särskilt på sommaren när man vill ha lite mer pastelligt.
dreamhouse sa…
alla: tack söta ni för alla hälsnigar ni lämnar, och tack alla nya läsare som skriver! blir så glad så glad...xx

Populära inlägg