tisdag 15 juli 2008

semesterlunk?


Inväntar att den här frigörande semesterkänslan skall infinna sig...Men det brukar ju ta några dar innan man landar och faller in i det här berömda semesterlunket. Idag kommer mamma och ska hjälpa oss med målningen, det går sakta framåt. Men först frukost..Lite härlig lantlig inspiration från ralph lauren. Ha en forsatt skön vecka alla!

6 kommentarer:

Stämningsfullt sa...

Hej!
Jo första veckan brukar gå åt till att varva ner och fatta att man fktiskt är ledig :) Passa på att njuta nu :)
Kram!

Tina sa...

Härlig inspirationsbild du visar. Ja att varva ner är inte alltid det lättaste...4 veckor är nästan ett måste. :-) Kram Tina

White Season sa...

Du är så himla duktig på att fånga upp vackra inspirationsbilder, var ett tag sedan jag kikade in här så nu är jag uppdaterad. Och dina små underbara prinsar ser ut att må prima...
Lycka till med målningen, erat hus är verkligen ett drömhus. Kram och ha en skön semester, Malin

a home far away sa...

Det är en konst att varva ner...för en del går det fort bara nån dag, för min del hinner jag precis varva ner tills det är dags att mentalt förbereda sig för att börja jobba igen, hihi!

Kram från ett svettigt Singapore

Helena på ROOM & serve sa...

Åh måste bara säga att dina katter är så ljuvliga - själv har jag sex veckors semester :) - det är så jag själv tycker att det är helt otroligt! VAd ska jag göra - inget planerat utom att njuta :)

Erika sa...

Den bästa bloggen ag någonsin läst! velken inspiration och vilket drömhus!, jag väntar på nästa inlägg! superkul! tack!