torsdag 22 maj 2008

steg för steg
bild från architectural digest
Blev lite kär i det här huset... så himla fridfullt..och en härlig prunkande trädgård (och vilken bedårande utsikt), längtar tills vi kan stoltsera med det. Vi hade ju för ett tag sedan besök av Helena från Ebbas trädgård, kändes spännande att få idéer och inspiration från någon som ser allt med "andra ögon". Det var inga direkta revoltionerande förändringar som kom upp men väldigt givande. Vi kommer dock inte fortsätta med själva utförandet då vi måste hålla lite i plånboken, ja jisses - växter är ju allt annat än billigt. Men vi har köpt några pioner, en syrenhortensia och tre klätterhortensior som skall klättra upp längs altan-pelarna. Man får ta lite i taget. Vill väldigt gärna stenlägga vår uppgång - frivilliga stenläggare kan anmäla er här...haha.. Eller kanske Ernst, eller Söderläge eller nåt..hehe. Ni får gärna bygga ett garage eller carport när ni ändå håller på... och fixa staketet och infarten.. Japp som nybyggare tar det aldrig slut. Hoppas ni haft en skön dag i solen, snart är det helg.

7 kommentarer:

Lösvirkesbyggarna sa...

Ja, tänk om man kunde köpa fullvuxna träd och buskar och skapa en härligt lummig trädgård från dag ett. Mina trädgårdsdrömmar är långsiktiga. Framåt 2013 kanske det ser riktigt fint ut kring vårt ännu ej byggda hus. :)

Ha en bra dag!
Anna

ColonialEast sa...

Håller med - som husägare tar det aldrig slut! Vilka mysiga kattungar, fårstår att det är svårt att bärga sig tills de flyttar hem!

Anonym sa...

åhh, ja vilken drömkåk!

Sjöboden sa...

Vilket hus, vilken utsikt! Hade oxå behövt hjälp av samtliga inredningsprogram.... helst ernst...

Sjöboden sa...

...för då ka han laga mat till mig samtidigt!!! hehehe

Milla sa...

Underbart hus där på bilden, så lagom perfekt... Det där med trädgård är svårt och jag rekommenderar verkligen att ta det varligt. Det som man tänkte först ser plötsligt helt annorlunda ut några år senare, och kanske inte ens klarar sig som man tänkt. I min trädgård håller vi sen några år mest på att ta bort-ta bort-ta bort. Sätt INGA tallar i trädgården!! Ljuvliga kissemissar, övertygad om att de kommer att trivas i drömhuset.

Anonym sa...

A wise person said: if you don't find anything to fix in your house, you are not looking close enough!

Och det ar sant.