torsdag 22 maj 2008

planteringskub?


bild lånad från nordhjem.dk
Det här var en liten annorlunda inramning av planteringslådor.. Jag tänkte helt enkelt köpa planteringskuber från coop bygg som jag sett (typ 199:-) och måla dem. Men man kanske kan göra en sådan här tjusig inramning runt dem...hmm..

10 kommentarer:

Bergagårdens Lina sa...

Det där var en riktigt smart idé! Pallkragar är ju inte så himla snygga egentligen, men om man sätter flätade slanor utanpå så ser det ju superfint ut!

Tack för tipset!

Hem & Lyckas Mia sa...

Ah, smart! Det var ju riktigt snyggt det där! kram

Lantlivs Anna sa...

Pallkragar är ju rätt billiga men som Lina säger, de är ju inte snygga. Ett tips är att köra på pallkragar och sedan köpa "mattor" av sammanbunden pil, rotris eller bambu som man "rullar runt" pallkragen - häftar fast med häftpistol och sedan klipper till i rätt höjd.

Bosse Rappne har täckt en balkong med vad han kallar rotrismatta i Äntligen Hemma på 4:an. Såna finns på de flesta Bauhaus. Där kallas den för Ljungmatta Iberaia dock. Lycka till med odlandet!

me and alice sa...

Vad snyggt det är med flätad pil!
kram Susanne
ps. Underbara kattungar ni snart får hem...

Stämningsfullt sa...

Hej!
Smart idé! det kommer säkert att bli riktigt snyggt! du får visa oss sen :)
Kram!

All Things Blue sa...

Sikke en fin ide! Den glæder jeg mig til at se. Mange hilsner!

Camilla at home sa...

Veldig god ide, synes de var kjempefine!

Anonym sa...

Vi använder pallkragar som planteringslådor - det blir faktiskt bättre än det låter om man målar dem :D

M&M sa...

jättesmart! Ska jag komma ihåg. Fin blogg du har! Är också ett fan av new england stil. Det är så jag kommer inreda mitt söta sommarhus jag köpt på en ö. har nu startat en öblogg och undar om du bara kan säga mig var du klistrade in sunseträknarkoderna i html mallen? jag har provat att lägga dom mellan sidebar och profile, men där ville dom inte fastna. Tacksam för hjälp.

Kram från malena

dette er meg sa...

Kjempe-stilig! Dette var en ny og sjarmerende måte å lage et blomsterbed. Det går sikkert ann å flette grener rundt?! Du er jo så flink, får det sikkert til!

Anette