Zandvoort - Möbler Inredning Design




Jag måste puffa för min favvo butik allt time - Zandvoort - i Nacka. Butiken är belägen i en urcool gammal industrilokal på 4,5 meter i takhöjd och 450 kvm. De har nu gjort om hemsidan och det finns massor av nya bilder att inspireras till. Vet även att de redan nu till helgen ska rea ut massor av utställningsmöbler. Väl värt ett besök!

Kommentarer

Handplockat sa…
underbara bilder
som vanligt

ska du ut och kika något på formex?
åker ned i morgon
längtar
Vilka fina saker, roligt med sådana butiker. Ha en trevlig dag!
Pernilla sa…
Huset ser fantastiskt ut! Vad kul med massor av bilder! Fin trappa! Och jag stormgillar balkongen. Nu måste jag hitta en tomt fort!!!
Anonym sa…
oj vad snyggt!
☆Therese sa…
Har lagt merke til at du har lagt ut mange fine bilder fra Z tidligere også. Jeg kunne sikkert fått brukt noen kroner der :oD
Kanskje like bra at den ligger for langt unna meg, ha ha
Ha en superfin dag/kveld.
Tack för tipset och de fina bilderna! Ska genast klicka på länken. Kram!
Johannah sa…
Hi,
I don't understand a word of this blog, but I do recognize that we are doing the SAME thing right now: building a house!
My blog look a lot like yours.
I hope you are having as much fun as I am.

Johannah
http://puttingdownroots.blogspot.com/
Anonym sa…
Åååh! Har dem rea i helgen, då lär ni se mig där! Tack för tipset!
Anonym sa…
Hoppas kunna besöka denna butik snart, får inte tiden att räcka till när man besöker Stockholm. Jag undrar om man kan åka med tvärbanan ut dit eller måste man åka bil?
Tack för fin inspiration som alltid;)
/Lena
Desiree sa…
Åh vilken underbar blogg du har. Jag hittade hit via Miss Marie. Hit kommer jag att återvända för att läsa mer och få massor med underbar inspiration. Vad kul och spännande med nya huset som snart är färdigt. Verkligen ett underbart drömhus.

Desiree i Alabama
hallakulle sa…
Glatt överraskad! Jag bor ju jättenära denna butik. Trodde verkligen att jag hade koll på alla inredningsbutiker... Nu vet jag vad jag ska göra i helgen! :)
Annika sa…
Helt klart ett måste att besöka den affären nästa gång jag är i Stockholm. Lokalen låter superhäftig och möblerna är det ju inget fel på heller! :)
Jennie sa…
Bra tips, var inne och kollade på sidan och där fanns otroligt fina saker. Tyvärr har jag inte så nära dit utan bor i södra Sverige, lite långt att åka kanske...

Hoppas det går bra med huset!
Går in varje dag för att se om det har hänt nåt nytt/ Jennie
Som det går fremover med deres hus jo! Kjempeflotte dører. Så deilig det må være å ha kommet så langt. Men du lengter vel bare etter å få komme inn å innrede :))

Ha en skjønn helg!
Aina x
Anonym sa…
Jeg er veldig begeistret for Buddhaer, de bringer ro og lykke inn i hjemmet, det er jeg sikker på! :)

Populära inlägg