onsdag 30 januari 2008

Vårkänslor
vackra bilder från bobedre dk

Nja egentligen så känner jag det inte riktigt ännu... våren dvs. Känns snarare som att jag inte riktigt hann med... Hela hösten gick åt till byggnationen och en ständig väntan på julen, då vi skulle flyttat in. Men det blev varken höst eller jul och absolut ingen vinter (so far iaf), har knappt sett skymten av något vitt snötäcke. Men galet nog så nalkas våren. Det poppar upp lökar här och var (om än så länge i butiker, tidningar). Vi alla längtar nog efter att städa ut den tunga, gråa och lite 'dammiga' känslan. Dags att tvätta fönster och släppa in ljuset... Men visst, det är trots allt ett tag kvar, snart februari...

12 kommentarer:

Anonym sa...

bellissime foto!!!
un saluto dall'italia!!!

Annika sa...

Vilka underbara bilder! Jättefina! Ja, vi längtar nog alla till våren! Här har vi snö och då är det ju mer påtagligt vinter - det är iallafall lite bättre. Inga växter som poppar upp utomhus alldeles för tidigt! :) Hoppas att det går snabbt nu, så att ni snart får flytta in!

Hwita villan sa...

Oj vilka jätteinspirerande bilder! Följer med spänning badrummet...

Jag länkar till dig!

zizzi sa...

Jag hade inte heller vårkänslor, förrän jag åkte till IKEA och kom till avdelningen som nyss var full med julsaker. De har "bullat upp" massor av vårsaker. Zinkbaljor, zinkkrukor, våriga kvistar, utemöbler, färgglada plädar m.m.

At Home with Kim Vallee sa...

Although the 3 presentations are gorgeous, the blossoming bulbs are definitely the most spectacular.

Anonym sa...

Åååh vilka vackra bilder!

Linnea P sa...

Hej cammy,
Åh jag förstår hur trötta ni måste vara på att det aldrig blir färdigt. Har hantverkare hemma som renoverar badrummet medan vi bor hos svärföräldrarna. Det är ett ständigt oroande och bestämmande av saker som man inte vet något om och sökande efter rätt grejer som kan komma till rätt tidpunkt. Men det är väldigt inspirerande att gå in på din blogg och se hur ni kämpar på och titta på alla fina bilder! Kram o lycka till!

SEASIDE LIVING sa...

Ljuvliga, ljuvliga bilder...

Ja, visst längtar man till våren nu, kan liksom inte hjälpa det... Här har vi gröna gräsmattor, snödroppar och vintergäck blommar och tulpaner och påskliljor är på väg upp. Känns lite ovant så här tidigt på året, men jag klagar inte! Tror dessvärre att vi kommer få någon omgång snö här nere också. De som har bott här länge säger att det brukar komma ett par snöstormar i februari... not funny!

Ha en toppenbra torsdag!
Kramar från Jenny

RowHouse sa...

beautiful!

Evelinas hus sa...

Underbara bilder.
Det är så kul å se bilder från huset. Ni gör ju så snyggt!!
Kram Caroline

Marie sa...

vilka vackra blommor! älskar verkligen arrangemangen!

M&Co sa...

Så lekre bilder!! Om alle ønsker at våren skal komme like sterkt så kanskje den dukker opp snart ? ;-)