Fler byggbilder


Ingång till vårt skafferi, pärlsponten är målad och snart ska de vitmålade hyllorna monteras. Här ser ni även lite av våra allmogelister, och finfina dörrar.

ja.. ser verkligen ut som att vi ska flytta in snart..right. Imorgon ska han iaf kakla under skåpen.

färgerna kommer inte till sin rätt men här är våra svarta kontakter och halltapet.

Även här var ljuset kasst men ni ser vårt sk 'master' badrum på plan 2. Marmor golv, målade väggar och duschhörnan med vårt unidrain avlopp. Allt ska fogas nu ikväll. Om ni tittar noggrant (eller dubbelklickar), ser ni skåran i marmorn, här ska en glasskiva monteras upp till tak.

En snygg bild på våra underlimmade tvättställ, denna pjäs skall monteras på den snickrade kommoden. Bilder kommer. Såhär ungefär är det tänkt, om ni kommer ihåg. Japp det blir mörkt så fort så bilderna är under all kritik, men men. Nej, vi har inte flyttat in ännu, och besiktningen är den 4 feb. Vi trodde att vi skulle kunna flytta in men nu visar det sig att det tar ca 5 dagar att behandla våra trägolv på nedervåningen. Och våran snickare ligger ju allt annat före schemat..Just nu så försöker vi bara gilla läget. Imorgon ska vi ut och fixa mer vid huset så kameran följer med. På tisdag kommer rörkomaren. Nattinatti

Kommentarer

Anonym sa…
vad roligt det är och se alla bilder från huset. Man ser förändringarna hela tiden. Verkar vara ett tufft arbete att bygga ett hus. Får en att tänka både en och två ggr om man verkligen ska ge sig in i det.
Jättesnygg tapet förresten. Den gillade jag massor

Lycka till i veckan
Varma hälsningar
Linda Moberg
Vad kul att se fler bilder från huset! Det ser ju ut att bli riktigt bra, men det var ju ingen överraskning :) Ni verkar då ha väldigt bra smak!
Veldig kjekt å se flere bilder fra huset, gleder meg til å se "potterybarn"kommoden ferdig. Vi har også tenkt å ha unidrain avløpene i nyehuset vårt, men det er jo lenge til ennå...Lykke til videre i arbeidet:)
Anonym sa…
Hej,wow vad fint det börjar bli! Har du tips på var man köper snygg pärlspont?
Bor i Nacka.
Tack på förhand
Mvh
Sofia
☆Therese sa…
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
dreamhouse sa…
alla: gullisar. tack för era hälsningar!!!

sofia: ja fredells har jättefina, deras egna för typ 12:- kvm

lycka till!xx
Anonym sa…
Halloj!
Tack för ditt snabba svar! Ska svänga förbi Fredells idag och kolla. Vill göra om vår gäst-toa nämligen.
Ha en härlig dag!
Sofia
Mamma Mia sa…
Åh vad roligt att se så mycket bilder. Trots snigelsnickaren så verkar det ju trots allt inte så långt kvar alls nu! Härligt att få flytta in lagom till vårens ankomst!
Anonym sa…
Va kul med fler bilder på huset och vad fint det börjar bli! Är riktigt nyfiken!
Annika sa…
Jättekul med byggbilderna! De lite "gammeldaxa" valen av foder, dörrar, kontakter ser hur bra ut som helst.
Anonym sa…
Även om det tar tid så verkar det bli fint till slut i alla fall! Kul att se.
Anonym sa…
Roligt! Roligt! Vi skall också ha allmogelister, liknande dörrar och så är jag sugen på svarta kontakter. Jag följer byggnationen med största intresse :-)!

Populära inlägg