onsdag 23 januari 2008

Vatten & El


Vi har nu ett fungerande hus, med indraget vatten och el i kontakterna. Ack så simpelt med åh så mäktigt! Nu ska bara rörmokaren koppla in allt (toa, kranar, etc). Just nu har vi kontaktat en tv installatör som kommer.. och sen telia. Mer uppdatering kommer snart. Ha en skön kväll nu.

7 kommentarer:

Linda sa...

Härligt! En anledning så god som någon att fira lite... :)

Sanctuary sa...

So exciting! It's been really interesting following your progress, and living in the middle of renovation for who knows how long it seems so nice to get to move to a house that's ready!

Mia sa...

ÅÅhhh vad härligt att ni äntligen är sååå nära! Länge sedan jag var inne hos dej och oj vad mycket som hänt.....roligt! Kul med förra bilden också, närän jag känner att jag behöver lite inspiration, sätter jag i Something´s gotta give i DVD:n :o) Jag vill bara flytta in hos Diane....guuud så snyggt! Ser fram emot infytt! Kram Mia

anette sa...

Wow, nu är det verkligen nära! Härligt att ni äntligen kan se slutet på bygget och början på det nya livet i huset.

Annasfredricstorp sa...

Grattis, nu ser det ju ut som att ni äntligen ska få flytta in. Måste kännas jätte skönt. Har varit jätte kul att följa er väg från början och jag kommer fortsätta att följa din blogg. Kul med tv4.

Kram Anna
http://annasfredricstorp.blogspot.com/

Viveka sa...

Å vad kul. Det var i morgon ni skulle flytta in egentligen va? Några dagar försenat.. Det låter så härligt att äntligen få börja inreda.. jag längta till att få göra det där inlägget, det som säger, NU har vi flyttat in...

enannanmamma sa...

Spännande att följa ert fantastiska husbygge.

Vilket otroligt fint hus ni bygger... vilken lycka att få flytta in i det sedan....

Varför blir det så gott som alltid problem med hantverkare, kan inte förstå att det ska vara så svårt att göra klart det jobb de åtagit sig i tid!!!