torsdag 10 januari 2008

Process pågår


Nu är vi i full gång på alla håll och kanter för att få vår snickare att slutföra uppdrageti tid. Annars kliver f r o m den 24 januari nya snickare in i huset och slutför. Lovar att återkomma om hur en hävning går till när vi lämnat det här bakom oss. Hade väl aldrig i mina vildaste drömmar kunna tro att det skulle behöva gå så här långt...Men nu är det nog. Hittade den fantastiska bilden, ser så mysigt ut så man bara dör.. Och grönt..mmm.

10 kommentarer:

Oregano & Olivolja sa...

Er snickare verkar verkligen komma från HELL. Sparka ut honom, så att ni någongång kan få flytta in i ert underbara hem. Ser fram emot att se er flytta in! Är extremt nyfiken....

Viveka sa...

Fy vad tråkigt det verkar att hålla på och bråka med snickarna om det. Hoppas verkligen att de lägger på ett kol nu! Vi har inte skrivit något slutdatum i vårt avtal med våra snickare, men det kanske vi borde göra...
Håller tummarna för att niu kan flytta in den 25!

anette sa...

Trist att det gick så långt, men skönt ändå att ni ser en ände på strulet med snickaren.

Kate sa...

Snickaren råkar inte vara norsk?.. ;)
De är bra långsamma kan jag tala om..manaña får man höra hela tiden men det sker i själva verket inte imorgon utan när de har lust.

Therese sa...

Den snekkeren deres håper jeg får dårlig med jobber etter at han er ferdig hos dere - skjønner han ikke alvor?! Nok om det, det blir sikkert herlig når dere først får flyttet
inn. Når du kan pusle rundt med ting og tang og sette alt på plass :-)
Så kan du gå våren i møte og tenke på hva og hvordan du vil ha det ute :o)
Ha en fin kveld.
Hilsener fra Therese

Annette sa...

Ni har verkligen haft otur med er snickare.
Allt strul ni haft under byggtiden kan ju bara innebära att ni får en underbar tid när ni väl flyttat in. Allt besvärligt har redan hänt :-)
Jag håller tummarna för en inflyttning i tid.
/Annette

Pernilla sa...

PUST! Hoppas att det löser sig fort. Man kan ju undra hur fan han tänker... Låter bra att ni har en plan B. Du vet att vi finns här och peppar! Vi kanske ska samla ihop oss och åka ut till huset och demonstrera eller ngt? :)

Willewira sa...

Usch, vad tråkigt! Och jobbigt! Tyvärr är det alltför vanligt med struliga snickare. De kan inte ha gått kursen om hur man gör en kund nöjd.
Vi har allt sådant framför oss och jag bävar...Vi ska bygga till vårat hus och det ganska rejält, så nu letar vi efter en pålitlig snickare och det är inte lätt att hitta. De bra är ju upptagna 1-1,5 år framåt!

Bilden visar precis som jag känner - sommar NU!

Lycka till med ert hus!
/Willewira

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Se till att er snickare svartlistas i branschen!! Skulle inte vilja "ärva" honom!

Hoppas dock att det löser sig. Att han gör klart och att ni får en saftig kompensation för hans slöhet!!
Ge er inte!

Trädgården ser mysig ut. Om ert bygge gått enligt planerna skulle just tomten vara det ni skulle ha planerat inför sommaren, men tyvärr har ju annat tagit energin.
Men snart lossnar det och om ett par år sitter ni där i ert helt färdiga hus med begynnelsen till en fantastisk trädgård:-D

Susanne

Birka sa...

Jag hoppas verkligen att det går bra för er och att ni snart får flytta in i ert Dreamhouse. Har följt processen med stor spänning och en nypa avundsjuka. Ett nytt hus, utan sena vinklar överallt som i vårt 1800-talshus. Åh vad jag ser fram emot att se huset klart!