tick tack...


bild:pottery barn
Ååh jag blir så himla glad av era goa kommentarer. Shit vad ni är bäst. Ja imorgon är de exakt två veckor kvar som vår snickare har på sig att jobba. Han har valt att inte jobba i mellandagarna (röda dagar fine, det förstår jag), heller inte i måndags. Så i princip så har det inte hänt något?! Vi har nu ruttnat klart och kommer nu att åberopa hävning om det nu inte hinns klart till den 24 januari. Han har fortfarande inte tagit in extra snickare (bara han och en som inte är självgående). Vi orkar inte hur mycket som helst, vi bor i typ ett lager och måste flytta in - och det ska vara klart (inte halvklart). Och återigen, vad kostar det inte att driva ett byggnadskreditiv. Never ending story... Så är läget just nu. Pust.

Kommentarer

Handplockat sa…
kikar in
håller tummarna för Er

du har en "you make my day award" att hämta hos mej

ha det bäst
Anonym sa…
Aj då, vad trist! Hoppas på snar lösning med snickaren from - någon annan stans... Lycka till!
Anonym sa…
Det är bra att ni sätter gränser. Vissa snickare verkar inte bry sig om vad dom gör och för vem.

Helt klart ska ni ha en ersättning för hans lathet och slarv om tiden....

Tänk snart är det ändå dax att flytta!

Mvh
Linda Moberg
Anonym sa…
Fy fan, förstår att det känns tufft. Men håll ut, snart är ni inflyttade och tänk på allt kul som ni ska få fokusera på då!

Håller tummmarna för er oxå..
Åh, vilken typ det verkar vara. Nonchalant. Håller mina tummar att det verkligen blir inflytt den 24!

Kram C!
Annika sa…
Åh, stackars er - ska det aldrig ta slut! Det går ju åt en massa energi på att vara arg och less hela tiden. Hoppas att det löser sig snart - och smidigt! Så kan ni tänka på hur kul det blir att flytta in istället!
eastcoastmom sa…
Vad jag förstått så är det mycket vanligt att byggen försenas, mer eller mindre. Lillebror byggde hus i Sverige för ett knappt år sen, deras bygge blev försenat med månader, som tur var kunde de bo i en sommarstuga under tiden - mindre kul med småbarn, dock.

Viktigt att inte flytta in förrän allt är klart!
Anonym sa…
Håll nu bara ut och var stentuff. Förklara att ni inte accepterar upplägget och kom överens om ett datum annars lägg in en vitesklausul. Det brukar hjälpa...
Jättefina väckarklockor by the way...
Anonym sa…
Halloj!
Stå på er!Vi håller på er!
Sofia
Hoppas det löser sig och att ni kan flytta in.. Kramar
Anonym sa…
Man får ju god lust att ge den där snickaren en uppercut!! Kör hårt med han nu!! Stärkande tillrop och kramar kommer det till er!!
Pernilla sa…
MEn vad har han för problem? Suck! Hur funkar hävning rent praktiskt, jag har noll koll.
STOR KRAM!
Han verkar ju inte klok! Förstår att du håller på att "ruttna". Men nu är det bara att hålla tummarna och hoppas att han blir klar i tid. Lycka till!
dreamhouse sa…
alla: tack snälla ni!! förklarar gärna sen hur hävning går till, vår advokat har just nu full koll.
ja, visst är det trist att det är mer regel än undantag. vi har inte råd att driva det här bygget längre och ha en snickare som inte kan prioritera osv. tack återigen... kram

Populära inlägg