söndag 11 november 2007

Uppdatering i bilder


Här kommer äntligen lite nya bilder! phu, det känns verkligen inte som det hänt nåt (men visst har de det). Taket är nu satt på övervåningen, skall nu målas vitt liksom golvet. Golvet är lagt överallt förrutom i lilla rummet på övervåningen, ovan ser ni lite, resten har de täckt över ordentligt med skivor och papp för att inte bli förstört. Badrumsgolvet är nu spacklat och redo att läggas. Ni ser även hur de nu är i full gång med att bygga balkongen och vår sk 'american porch'. På nedervåningen håller de på att sätta taket och imorgon sätter som sagt muraren igång, spännande spännande. New images from the house. They are at the moment working with the balcony and the porch. Tomorrow the bricklayer will start with the open fire, very exciting and can't wait to see the result.

6 kommentarer:

Nina sa...

Kul att se att det går framåt, nu börjar det verkligen bli spännande att se nya bilder! Trevlig kväll!

Weronica sa...

Jag följer utvecklingen med allra största intresse! Jag sitter med näsan i tillvalskataloger och det är sannerligen inspirerande att se att det verkligen blir ett hus till slut :-)

Lina sa...

Vad spännande det verkar och så kul att se lite bilder igen!

Anonym sa...

Det har verkligen gått framåt. Jag har läst din blogg ett tag och tycker det är så intressant att se huset växa fram.
/Annette

Dreamhouse sa...

nina: ja nu bör det gå fortare och fortare när de tagit tag i ytskiktet! desamma önskar jag dig! xx

weronica: jag vet precis hur du har det, vi valde ju bort nästan allt så fick göra mkt på egen hand. Det är inte lätt de du gör, många många val! men ta god tid på er!! tänk på att ni skapar ert hus för många år framöver!
xx

lina: tack söta för att du kikar in!

annette: tack snälla för att du lämnar en liten hälsning och tack för att du följer med! värmer massor! ha en skön vecka!

M. sa...

Lucky you that you can live in such a nice and big house! I like those wooden buildings very much. Good luck with all the work. Greetings from Belgium from Marjolijn