måndag 19 november 2007

light up my world


bild från markslöjd
Igår när vi for runt som galningar så inhandlades även utomhusbelysning, från Markslöjd. Köpte en sådan här girlang med slinga som vi skall vira runt räcket på altanen - blev hela 30 meter! men fint blir det (nästa år ska jag göra en egen lång av granris). Köpte även skarvsladdar för utomhusbruk, utomhusgranfot och belysning till vår blivande gran som skall lysa välkomnande i trädgården. Som ni förstår så är det inga tvivel om att vi SKA fira jul i huset. Yesterday we bought beautiful mini light strand for the porch and lights for our outdoor Christmas tree. xx

11 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, Oj, Oj, Oj vad vacker det kommer att bli runt Ert vackra hus. Jag var inne på deras hemsida Markslöjd men hittade inte denna slinga. Vill du vara så gullig och bertta vad slinga till räcket heter. Skulle gäna vilja ha en likadan. Ha det så bra. Hoppas att du svarar.

mona sa...

Nydelig hus dere får,så spennende å følge utviklingen !! Så morsomt det må være å planlegge julepyntingen for første gang....kos deg videre,med alle valg som må tas :)

Gunhild, NO sa...

Det er helt utrolig hvis dere er ferdige med dette huset til jul. Det blir så fint. Ja jeg er så imponert over at alt skal bli så flott og ferdig med en gang. Følger spent med her nå. :)

Mimmi sa...

Läckert! 30 meter gran, det skulle jag också vilja ha, måste kika en dag... Jag orkar inte leta gran till hela altanen :D!
Kram

Karna sa...

Håper dere kommer dere i hus før jul, for det kommer helt sikkert til å bli så koselig med den lysslyngen og et juletre på tunet. Ser for meg den flotte peisen med granbar og julesokker...koselig. Utrolig fint hus!!

Jenny sa...

Det har hänt så mycket här sen sist och det blir så fint! För oss går det så långsamt så man kan bli galen ;-)
Kram Taklyftet

Caroline sa...

Åh vad fint ert hus blir! Det är väldigt roligt och spännande att få vara med "från början" och se allt som blir till.

Ta gärna en titt på min nya blogg: trädgårdsdrömmar. Jag har förresten en länk till dig därifrån, hoppas det är OK!

/Caroline

Jennie sa...

Det klart ni kommer tillbringa julen i det nya huset, jag är övertygad om det! Kommer bli urfint med den nya "granslingan"!!!
Ha en bra dag/ Jennie

Anonym sa...

Det kommer til å bli så fint hos dere med julelys ute.
Krysser fingrene for dere slik at alt går greit og dere kommer inn slik det er tenkt før jul!!
Hilsen fra
Therese

Elzie sa...

Jag tycker ni har kommit jättelångt på huset. så det ska nog bli färdigt ska du se *s*. Och så vackert det var vid Markslöjd. Blir nog toppensnyggt med granslingan runt altanräcket. Är så kul att följa ert byggande.
Ha det så gott.
Kram Elzie

Dreamhouse sa...

anonym: den heter chrissline. vad härligt att du tycker dessamma! lycka till!!

alla: ni är världens bästa som skriver små hälsningar till mig, ni anar inte vad de värmer när det nu känns extra stressande.

taklyftet: ser superfint ut! jag vet, bygget har sina perioder.. men håll ut!! (säger även till mig själv, haha)

caroline: vad kul! har kikat in och jättefint hos dig! xx