söndag 11 november 2007

här vilar världens finaste


Här har min älskade sötnos Frasse fått sin plats.. har plockad granris och gjort det mysigt och fint för honom. Kärlek till dig min finaste.

5 kommentarer:

anette sa...

Vet hur det känns, vår Selma blev överkörd -02 och det var lite tufft. Fin plats ni har gjort.

Nina sa...

Vilken fin plats ni gjort för Frase! kram

Dreamhouse sa...

anette: usch.. lider med dig.. de ger så mkt glädje men ack så ont de gör då de försvinner..

nina: ja, han är värd allt den lilla grisen.. kram rara

Becky sa...

Vad ledsamt med din fina misse! Jag läste precis dina inlägg om Frasse och ville bara skriva och berätta om en utslängd och alldeles eländig sommarkatt som jag tog hand om den 3/11. Den var i slagsmål med en jättestor, elak hund på min tomt och var riktigt tilltufsad. Vi lyckades rädda den och den bodde i min soffa i en vecka, åt upp sig och blev riktigt fin, trots alla pälstussar som saknades. Sedan ordnade vi så att den fick komma till veterinären och därefter fick den flytta hem till en snäll liten tant, som hade blivit av med sin perser (även den hade njurproblem) under våren och inte klarat av att skaffa en ny misse förrän nu. Hon blev emellertid eld och lågor över att ta hand om den snälla lilla katten och döpte den till... ja, just det: Frasse!


Kramar,


Becky

Dreamhouse sa...

becky: tusen tack för ditt mejl och vilken fin historia! det är väldans tur att det finns sådana som du!!! och frasse var ju ett perfekt namn! tack och massa kram!!