lördag 17 november 2007

god natt


bild lånad från zara home
Vilken dag! vi har rännt runt på tusen ställen känns det som, och ändå har vi inte fått nåt gjort ..typ. Galenskap. Känns rörigare än någonsin ute vid huset. Hade tänkt att ta nya bilder men tycker inte att det hänt nåt, ska dokumentera mer imorn. På måndag ska de mäta fukten i grunden, måste vara torr så att de kan börja lägga golvet. Därefter är det inget som hindrar dem. Håll tummarna för att den är klar! annars blir det ingen inflyttning till jul ser det ut som.. Önskar att jag hade ett lugnt skummande bad att krypa ner i (i ett harmoniskt lugnt hem), men den som väntar på nåt gott säger de. Natti natti

5 kommentarer:

Anonym sa...

Var precis inne & skrev vid Ditt förra inlägg!
Det känns ju betryggande att Du fortfarande, vid denna tiden; hade ork att dela med Dig lite till!
Blev inspirerad av Din önskan om ett bad,
- så det får bli ett skumbad med levande ljus nu innan läggdags; blir alldeles uppskruvad av all inspiration här -& lite grusig i ögonen framför macbooken. Det kommer säkert en mysig sådan skumbadskväll snart för Dig med! *ler* All lycka, som sagt, & arbeta Er inte sönder & samman.. God Natt! med Vänliga Hälsningar Hannah

Stämningsfullt sa...

Jaa du, jag kan bara instämma! Den som väntar på nåt gott... Men jag kan förstå att ni vill flytta in nu. Vilken dröm att få flytta in i ett hus där man har valt ALLT själv!

Randi sa...

Håller tummarna att ni får fira jul i nya huset! Förstår att du börjar bli otålig. Jag tycker alltid det känns värst ju närmare målet man kommer - tålamodet är liksom förbrukat då.
LYCKA TILL!

Pernilla sa...

...och så har du dessutom tid att gå in och blogga. Håller tummarna för att allt blir klart i tid så att ni får ta det lite lugnt till slut. :)

Anonym sa...

Krysser tommelene for dere her!!
Hilsen Therese