onsdag 21 november 2007

skitdagbild från: country homes
Idag har det varit en riktig skitdag gällande huset. Blir så tröööt! orkar just nu inte gå in på detaljer men säger bara att jag behöver alla era tummar för att vi skall bli klara i tid. Räddaren i nöden, som alltid, är vår ljuvliga granne M. Denna gång så snickrar han våra fönsterbrädor..phuu en sten som föll. Well, lite inspirationsbilder inför den stundande tiden som nalkas. Natti natti. Today I had a really bad day when it comes to the house.. I am so tiiired at this. Our wonderful neighbor saved the day though, he will build our window sills (I am soo happy). Have a really good night.

16 kommentarer:

Anonym sa...

Håller tummarna och sänder "positive vibes"!!

Danielle C.

anette sa...

Håller tummar och tår, det brukar för det mesta lösa sig till slut och jag hoppas det gör det för er också. Härliga bilder!

Sofia sa...

Klart vi håller alla tummar och tår!
Det kommer att lösa sig,det måste tydligen bara vara lite motigt på vägen.....
Håll ut, ni är ju så himla duktiga!
/Sofia

Stämningsfullt sa...

Tummarna börjar redan bli blå...haha. Nej, men allvarligt. Det är ju alltid något strul innan det ordnar sig helt och hållet. I vilket fall som helst så kommer ni få ett underbart hem! Hoppas verkligen att det ordnar sig innan jul!

Weronica sa...

Stackare! Hoppas att det vänder snart och att allt går enligt planerna. Lycka till!

Fredrik / Vit design sa...

Tummarna är nu på plats. Hoppas det flyter på bra och går som ni tänkt er... Kram

purple sa...

Hoppas det ordnar sig. Åh, vilka härliga bilder.

/B sa...

Hoppas att det löser sig & att ni är inne i huset i god tid före jul!
/B
www.lyckligagatans.blogg.se

Anonym sa...

Jag håller tummarna!
/Annette

Nina sa...

Hoppas verkligen att det löser sig för er... Förstår att ni är besvikna och oroliga, men ge inte upp hoppet ännu! Håller alla tummar jag kan! Underbar bild! kram

Tingeltangel sa...

Det klart att vi håller tummarna.

Pernilla sa...

Håller alla tummar! Antar att det har med grunden att göra? Suck. Det löser sig till slut, det gör det alltid. Förstår dock att du blir less! STOR KRAM!

Anonym sa...

Klart vi håller tummarna. Vi alla som går in och tittar på din blogg går ju med spänning för att se vackra julbilder i ert nya hus, Det är klart att allt kommer och fixas.....
Det känner jag på mig!

Varma hälsningar
Linda Moberg

Fredrik Inredning sa...

hoppas det går fint!

Mimmi sa...

Det blri nog bättre snart, att bygga är heaven and hell! Vi väntar på att få vårt golv flytspacklat på övervåningen, blir väl sinkade ett par månader *morr*...
Lycka till nu och tack för fina bilder!
Kram

Dreamhouse sa...

alla: TACK TACK TACK!!! ni är världens bästa!!! tusen kramar. ni gör mig sååå glad! ljuset i mörkret som man brukar säga..;)