torsdag 31 januari 2013

dreamhouse testar


Testing testing


När vi flyttade in i huset köpte vi en sådan här, som oxå funkade som handdammsugare. Vi tänkte att det skulle vara ett bra dagligt komplement till att snabbt få bort smulor och katthår i köket. Vi var inte alls nöjda och den har mest stått och dammat i ett hörn.

Fick nu innan jul förfrågan att testa Elextrolux nya sladdlösa dammsugare Ultra Power. Har nu använt den ett tag  och denna gång blir det tummen upp! Den suger 1000 ggr bättre än den förra och nu använder vi den faktiskt. Perfekt med de härliga matresterna som sessorna gärna sprider runt i hela köket. Den får 3+ av dreamhouse, främst för att det går trots allt inte att jämföra med en vanlig dammsugare som säger slurp. Men, vill man snabbt få bort det värsta är den super.

 Idag vill jag få bort ljusslingan runt altanen. Det är vår i luften och jag börjar känna den..våren. Dessutom har ni hört, fåglarna har börjat kvittra!!

Har röjt bort smågranarna vid entrén, sopat lite. Men det är lååånga månader kvar tycker jag innan vi e där, Februari och Mars är rätt tunga..känns som man bara längtar..

Fortsatt fin dag till er♥


4 kommentarer:

Anonym sa...

Fantastiskt med små enkla dammsugare som fungerar :)
Har själv den tidigare modellen.....NOT GOOD.
En jätte fin blogg!

Rebecca Apelvi sa...

Det är himlans viktigt med ett bra hemmakontor. Bilderna får en att fundera över hur man skulle kunna göra. Bra val :)

vitahusetochelvis sa...

Oj, vi kanske också måste köpa den nyare modellen. Har den äldre modellen och är inte alls nöjd!

Finaste helg!

/S

Anonym sa...

Vilken fin matta. Letar efter liknande till köket. Får jag fråga var du har hittat den?