grönt e skönt
bilder från pottery barn
Idag när jag tittade ut genom fönstret fick jag en otrolig längtan efter grönska..björkarna, ekarna, syrenerna och det frodiga gräset.. Känns långt borta. Men snart så..vips är vi där. Inspirerande grönska i ovan bilder och söta små slingor att hänga upp i träden, kommande inspiration. Hoppas ni haft en fin söndag! xx

Kommentarer

Hej Camilla!
Ja visst är grönt alldeles underbart skönt! Sitter just och sorterar våra fröer till sommarens trädgårdsland! Här ligger gräsmattan görn och solen har lyst på oss hela dagen. Havet låg blåaste blått idag när vi var i Simrishamn och Bornholm syntes väl ute i havet. Härligt!
Ha en toppen bra vecka!
Kram Anna
Emma sa…
Ja, vem längtar inte till grönare tider? Tänk när man kan packa fikakorgen och ge sig iväg ut på en härlig cykeltur. Fast det är som Du säger, snart så är vi där.

Krama,
Emma
Tina sa…
Ja, visst är den här tiden härlig. Jag älskar Mars får då har äntligen mörkret släppt sitt grepp och vi går mot goda tider.
Här i Södra Sverige är det nästan ljust 06.30 på morgonen och känslan är så fantastisk. En förväntan ligger i luften, snart får vi njuta av både grönska och varmare vårvindar, blomster och allt annat vackert som hör den kommande årstiden till!
Kram på Dig!
lovisa sa…
sitter i skolan och skriver om new england-stilen (går en inredning-stylist linje) och måste säga att din blogg är till superbra hjälp! tack :)
purple area sa…
Vilka härliga bilder, cykeln är ju toppen!!

Populära inlägg